Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Így adta a beutalót a dokim.
A cukornál csináltak egy 0 és egy 120 perceset. Az endot pedig majd márciusba fogják. A hormonféle vv-ről meg halvány lila dunsztom sincs, mert még várom, hogy megjöjjön.
Ezek szerint ezt elszúrtam? Vagyis elszúrta a dokim?
Pasdechat!
Te is PCOs vagy?
Igen fogok, csak ahoz le kell mennem Szegedre az endokrinológiára,mert a házidokim nem Szentesre adott beutalót. Oda pedi március elsejére kaptam időpontot. Ott fog kinőni a szakállam, mire sorbakerülök.
Inzuvv-n hányszor vesznek vért egyszerre, ugyanúgy mint cukor esetén?
Vettem vitaking d vitamint. Ebben dupla a hatóanyag, mint az aranymozsarasban, mégis olcsóbb.... Remélem azért hatékony lesz!
Ma eldöntöttem, megszìvatom a cisztáimat. Az új mantrám: most szívódnak fel, most szívódnak fel!
Remélem, ha van is gond, nem lesz nagyon nagy és menni fog minden úgy ahogy a nagykönyvben elő van írva.
Nagyon szórítok, hogy mihamarabb összejöjjön a tesó!
Most néztem meg a képeidet!
Tündéri kis hercegnő! Gyönyörű pofija van és azok a szemek! Mindjárt elbőgöm magam, én is szeretnék egy ilyen kislányt!
Úgy kell majd levakarni majd az udvarlók tömegét :D !
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?