Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
igen autoimmun
sajnos hol ilyen hol olyan a tsh-m
volt már nagyon magas is
ugrál össze vissza
ezért is nagyon nehéz beállítani a gyógyszert, mert először túlműködés van és utána meg alulműködés
szóval nem egyszerű
de ha a tsh-d máskor is rendben volt akkor szerintem nincs gáz az anti-tpo val
Hu a lombikot most auzt hiszem 7-en , 8- an vagyunk majdnem egybe, de szerintem te zsugára gondolsz:-)ma ment inszemre.ma van a 2. stimus napom.hétfőn megyek vv+uh-ra:-)
veled mizu?
Úgy látszik valamiért a sors sem akarja, hogy jöjjön nálunk a baba...
Most, hogy már többé-kevésbé jól vagyok, helyre álltak a dolgok, a férjem volt beteg. 39 fokos láza volt folyamatosan, legalább 2, de inkább 3 napig... meg antibiotikumot is szed...
Lányok!
Nem tudok visszaolvasni, mi van Dórival?
ez szerintem nem rossz
de Nekem is ezek most utóljára jók voltak, csak az anti-tpo volt magas
Sziasztok!
Én nagyon nem értek hozzá, de az elsőre látszik, hogy TSH kissé magas, LH-FSH arány nagyon nem oké, 1:1 kellene, hogy legyen.
Hirtelen elsőre.
Lányok! Segítsetek!
Most kaptam meg a 3. napi vvétel eredményét. Aki ért hozzá, írjon! Köszönöm!
TSH: 2,373 mU/L
Prolactin: 94,8 mU/L
LH: 2,7 mU/L
FSH: 12,4 mU/L
Progeszteron: 0,5 nmol/L
Ösztradiol: 126,0 pmol/L
Testoszteron: 0,35 nmol/L
Dehidroepiandrost. szulf.: 2,6 umol/L
Írjatok, légyszíves!
Aki esetleg járatos a pajzsmirigyes dolgokban (én nem), megnézné, hogy ezek milyenek?
TSH 1,309 mIU/L 0,400 - 4,500 Valid
FT4 14,33 pmol/L 11,50 - 22,70 Valid
FT3 5,07 pmol/L 3,50 - 6,50 Valid
A laboros néni szerint kellett volna nézetnem atpo-t is, de ha baj lenne, ennyiből is kiderülne, nem?
Hali csajok
Én úgy döntöttem, hogy csökkentem a mozgások számát. Szerintem a heti 4x1 óra elég lesz, szerintetek?
Jelenleg heti 5-6x1 óra a napi adat, de akár több is mert tegnap délután zumbáztam 1 órát és este még nyomtam 40 perc szobabiciklit.
És azt vettem észre, hogy amikor kicsit kevesebbet mozogtam akkor jobban fogytam.
Hogy vagytok egyébként?
az utró is ugyan úgy szintetikus mint a duphaston
ha természeteset akarsz akkor progikrém
Én csak irigykedni tudok, ne legyél magad alatt!
Én november óta diétázom, szedem a gyógyszert, mozgok hetente legalább 4x, és egy kilóval több vagyok, mint 5 hónappal ezelőtt!
1 hónap alatt 4 kg nagyon jó, Nekem 14 hét alatt ment le 9,5 kg.
Nem lehet nagyon gyors tempóban sem fogyni, ez nem csodadiéta.
Kaja meg igen rohadt drága... de nem így kell felfogni, életed végéig ezt a diétát kell tartanod hellyel közzel, nem csak a baba miatt.
Bocsánat mindenkitől ez most kikivánkozott már...
Hormonnal hozzák meg a mesid, tehát az semmiesetre sem jó.
Hosszutávon meg a saját szervezeted is kevesebb hormont fog termelni ugye azért mert mesterségesen pótolod mindig...
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?