Internetszolgáltatókról (beszélgetés)
Megláttam a topik címét, és gondoltam jövök és megosztom veletek a tapasztalatom.
Szóval, én T-online-os vagyok. Sajnos itt nincs másra lehetőség.
Sz*r a kiépített rendszer, és hiába akarnak rengetegen netet, csak korlátozott mennyiséget tudnak itt bekötni. Pedig 25 km-re vagyunk Debrecentől. Ez a 21. század!!!!
Én is eltelefonáltam már jó pár ezer forintot, de hiába. Akadozó, sokszor lassú net. Ráadásul még át is verik az embert:
Utánnakérdeztem, hogy a mi vonalunknak mekkora a kapacítása, és azt mondták, hogy 7,5 Mbit/s. Gondoltam, tők, jó, mert pont volt egy akciójuk, ahol a 2 megás netet le lehetett cserélni 8 megásra (ami aztán tényleg süvít!)
Lecseréltem, de ugyanannyi a sebesség. Erre mit mondanak? Az én vonalam csak 2 megát bír el. De előtte még elbírta a 7,5 megát.
Nem fura ez egy kicsit?????
Én még mindig T-Online-os vagyok,de azért ennek van jó oldala is.
Decemberben panaszkodtam,hogy pár napig önhibámon kivül nem volt internetem.Ezt a számlázási osztálynak is jeleztem és kértem,hogy ne küldjenek teljes havi díjjas számlát mivel,hogy nem volt netem pár napon keresztül.Egyszer nem reagáltak rá.Aztán pár napja jött a levél,hogy elnézésemet kérik,jóváírják a számlát,stb...Tehát volt értelme nem letojni és beletörődni,hogy pár napig nem volt netem!
Internetszolgáltatókról?
Megyek a dühöngő topikba!:(((
Ahogy figyelem, nem csak neked rosszak a tapasztalataid.
Egyik családtagnak van T-online-ja, azaz hol van, hol nincs. Szinte hetente lefagy, eltűnik a szolgáltatás, állandó telefonálgatás (még csak nem is ingyenes a szám). A számlát ugyanúgy benyújtják.:(
Részvétem annak, aki a T-online-nal kínlódik!
Én az Óbudanetről válottam a T-onlinera.Okt.elején be is kötötték és dec.11-ig majdnem pöpecül mükődött.Aztán tegnap du-ántól megint van,de egy csomószor ledobál.Folyamatos hibák,karbantartások voltak itt Óbudán,emiatt nem volt netem.De engem ez baromira bosszant,hívni is fogom a számlázási osztályt,hogy mivel 4 napig nem volt netem,ezért ezt a 4 napot nem vagyok hajlandó kifizetni nekik.Mire fizessek???
Szóval alapjába véve azt kell mondjam,számomra egy nagy csalódás ez a T-online.
Sziasztok!
Hallottam valami mikohullámú internetszolgáltatásról.
Mivel nem lehetséges a vonalas internet, nincs jobb ötletem. Tudna valaki segíteni, hogy mennyibe kerül a telepítés, havi használat, stb...
Nem igazán vagyok ebben otthon.
Előre is köszönöm!
sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni abban,h melyik cégnél fizessek elő? Olyat csomagot szeretnék amit bármikor le tudok mondani tehát nem szeretnék évekre aláírni. mi a véleményetek a WDSL-RŐL?
kábeles netnek köze van a kábel tv-hez is?
Nekem nagyon tanulságos kis történetem van a t-onlineval,kapcsolatban saját káromon tanultam meg.
2 évvel ezelőtt bekötettem az axelerot, 1 évet írtam alá. Mivel épp anyagi gondokkal küzdöttem 1 év után lemondtam. Majd 3 hónap múlva ismét kértem egy kedvezményes bekötést. Megígérték. Mivel nem jött, telefonáltam és kiderült a t-onlinetól a t-comba 1 hónap alatt ért be a papírom a felmondás ideje alatt, ezért 1 hónapot csúszott minden. Lemondtam jó akkor nem kérem. Mikor le telt a plusz hónap ismét kértem,de akkor már nem kaphattam meg a kedvezményes dijú előfizetést.Sajnos csak szóban mondtam le mivel azt mondták, rögzítik a beszélgetést. Bekötettem a chellot, és legnagyobb meglepetésemre 2 hónapra rá küldtek nekem a t-onlinetól 1 modemet. Mivel nem voltam otthon a férjem átvette. kezdődőtt a tortúra 15-20 levél. közben a modemet leadtam, de a számlák jöttek folyamatosan. Írtam a fogyasztóvédelemnek segítsenek, mert a T-online küldte a számlákat, pedig nem lett semmi bekötve. A leveleimre nem reagáltak.A fogyasztóvédelem annyit ért el, hogy válaszoltak, kaptam a semmiért 30.000 ft büntetést ami részlekben kell befizetnem.Soha többé nem akarok arról a cégről hallani.
A T-Online 30 napos próbaidőt hirdet, de ez csak arra terjed ki, hogy ha 30 napon belül visszamondod, akkor nem kell büntit fizetned.
DE HAVIDÍJAT KELL!
Érdekes módon ezt nem nagyon hangoztatják...
Én nem rég fizettem elő a chellóra, 3 Mbit 8300 Ft-ért, mert telefont is kértem.
nem lehetne minden licitnél valamit mondani is a szolgáltatás minőségéről?
t-online
enternet
stb.
nem csak az számit, mennyibe kerül,nem?
További ajánlott fórumok:
- 2 internetszolgáltató, 1gépen? Lehetséges?
- Hogyan lehet internetszolgáltatót váltani?
- Budapesten melyik internetszolgáltató a legjobb, és mennyi a havidíja?
- Budapestre, a lX. kerületbe, a Vágóhíd utcába költözik a fiam. Milyen internetszolgáltató a legolcsóbb/megbízhatóbb ott?
- Derecskén milyen internetszolgáltatók vannak?
- Az internetszolgáltatóval beállítottuk az Outlook Expresszt, de nem fogadja el a jelszavamat. Mit tegyek, hogy minden jó legyen?