Ingyen segítség másoknak! (beszélgetés)
Ó! Komolyan kezdelek sajnálni!
Még egyszer leírom,talán most átjön: tehát önkéntes vagyok!
Saját költségemen tankolok,saját időmből fizetség nélkül bevásárolok,gyógyszereket viszek,tüzelőt aprítok és hordok be,jogi dolgokban segítek( levelek megírása és feladása)
Az hogy a szervezet mit miből fizet nem az én dolgom :-)
Biztosan :-)
Hála Istennek nekem 3 gyerek mellett sem retkes a lakásom,pedig mindenre egyedül vagyok,a kertemet és a háztáji jószágaimat is magam ápolom :)
További sok sikert...........
Látod, hogy nem tudsz értően olvasni??? Az idézőjel azt jelenti az alapítványnál, valami hasonló, mit tudom én mik vannak ott.
Hála az égnek, hogy ezt megtudod tenni ingyen is, még a kedved is leled benne.
Egy a lényeg, amit már leírtam, ez a majdani potenciális céged befektetése lesz (lenne), amiből saját bevallásod alapján is profitot is remélsz, akárhogy is csűröd- csavarod.
Jó munkát!!!
Megnéztem! Ha neked így jobb,akkor leírom semmi értelmét nem látom a munkádnak! Ezek a "konyhák-vagy lakások" egyszerűen retkesek és gyomorforgatóak! És mielőtt a mentális betegekkel példálóznál,akkor leírom,hogy 10 éve foglalkozom karitatív munkában beteg és demens emberekkel,ingyen,emberségből és szeretetből! A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet önkéntese vagyok,az igazolványom fent van a profilomon!
Láttam már mély szegénységben élő és nagyon beteg emberek otthonait,de amit te videózol,az emberi trehányság és alapvető higiénia szükséglet hiánya,ez nem betegség,hanem állapot!
Takaríthatod,de 1 hét múlva ugyanolyan lesz!
Ja?? Én nem reklámozok,meg nem kuncsorgok lájkokért..........
Az általa létrehozott oldalával szeretné finanszírozni.Minél többen vannak, annál jobban profitál. A látogatottság alapján megkereshetik cégek hirdetésekkel, ami után fizetnek. Nyilván ehhez nagyobb létszánra van szükség, hogy a cégeknek megérje fizetni, hogy az oldalán megosszák a termékeiket.
Ezzel nincs gond, így működik a piac.
Ne moss össze mindenkit!!!
Én nem mondtam, ne csináld. Ha Á-t mondasz, mondj B-t is, linkelj, ne vádaskodj.
Azt sem mondtam, hogy ezen ne keress!!!!
Csak ne játssz Teréz anyát, hogy ingyen segítség.
Hogy nem tudsz értően fogalmazni nem az én hibám.
Azt kellett volna röviden írnod, az USA-ban, élek, szeretnék egy "alapítványt", hogy ingyen tudjak segíteni, de eközben meg is szeretnék élni ebből, ehhez kérem a segítségeteket. Köszönöm, ha ebben segítségemre lennétek!!
Nagyon értem mi a terved. Pénzt szerezni az oldaladra, hogy aztán majd abból segíts, miközben meg is tudsz belőle élni.
Én itt pihenem ki mások idealizált életét elemezgetve a hétköznapi izgalmakat. Én idáig nem bántottalak, sőt amikor babát vártál privátban még támogattalak is. Valahogy próbálj meg te se egy bizonyos színt alá süllyedni.
Én azokat a dolgokat szedtem ki, ami nem igaz. Cáfold meg, amiben szerinted én nem mondtam igazat!!!
Ezzel a te megálmodtad ezt a segítséget, akkorát hazudtál, mintha, azt állítanád, hogy az USA-ban élsz, és te is fedezted fel Amerikát.
Vagy te annyira rafkós, hogy nagyon is tudod miről beszélek, csak inkább átmész támadóba, mintsem értelmesen érvelnél.
Értő szavakra, próbáld értőre hegyezni a füled!!!
Te azt írtad, a te remek ötleted!!!! Nem azt, hogy van már működő erre szakosodott "iparág". Ezt a magadénak tituláltad
. " Az otletem remek, segitokesz, es az emberek halasak!"
Ami, piszkosuk nem igaz, mondhatom, ordas hazugság. Keveres a szezont, a fazonnal.
Erre szokták mondani, korábban kellett volna kelned, hogy ne lássak át a szándékaidon!!!!
Azta! Légy kitartó, ne hagyd magad eltántorítani!
Nincs semmi gond azzal sem, ha pénzt szeretnél keresni vele.
Ez nem teljesítmény nélküli pénzszerzés, nagyon sok munka van benne. Kívánom, hogy tudj tovább segíteni, remélem, az anyagi része is bejön úgy, ahogy szeretnéd!
Ezt a fórumot nem te indítottad ?