Ilyen esetben mit lehet tenni? (tudásbázis)
nem értem,miért most akadékoskodik,nem elég,hogy elcseszte tegnapi napom,hiába mentem este szórakozni,az agyam ezen az ügyön járt
megírom majd,h mi lett
Akkor most hogy minden a helyére került, miért akadékoskodik? Lehet, hogy annyira megtetszik neki, hogy mégis elfogadja. Ha nem, küldje vissza saját költségén.
Írd majd meg, mi lett a táska sorsa!
Ne foglalkozz vele kapja be.
csomagot visszakaptam,elküldtem a megrendelőnek,a megrendelő meg 10-kor ír sms-t,hogy mégse kell neki a táska...
osszvissz 12 euró volt,de azt is vissza akarom neki kuldeni,ha nem jon vissza a csomag
Meg van szabva hogy mennyi összegnél lehet feljelentést venni. Pár ezer ft-végett nem fog ugrálni senki sem.
akkor ezért tényleg nem jelenthet fel?foleg hogyha visszakuldom neki apénzét bankon keresztul,ahonnan igazolásom is lesz,hogy elkuldtem a 12 eurót?
Ó hát akkor van még idő.Szerinted csütörtök pénteken már nálad lesz.
Amúgy ezért nem tud feljelenteni max ha olyan helyen adtad el ahol van értékelés akkor negatívat vagy semlegeset ír.
Én biztos nem hívnám vissza jó hogy nem az én pénzemen hazugnak nevezzenek.
Mikor adta fel pontosan?
bízom benne,h a csomag megkerul
koszi,Dius de nagyon elcseszték a napomat,a no csak megcsorgegetett.h hívjam vissza....
Én még mindig úgy gondolom, hogy jól cselekedtél, csak egy kis gikszer csúszott a dologba. Sebaj, ne keseredj el, Te ebben sem nem vagy hibás, sem hanyag. -És helyre fogod hozni. Fel a fejjel :)
pedig azt hittem,hogy jót terszek azzal,h a már nem használt cuccaimat kidobálás helyett jóval olcsóbban eladom
tudom.ki is fizetem,csak karácsonyra legyen nyugtom,nem pedig fenyegrto hívásokat fogadni
Biztos, hogy vissza fogod kapni a csomagot "nem létező cím" jelzéssel, az viszont idő. Addig meg küld el a térti másolatát emailban a címzettnek, hogy nem kamuzol, csak tévedés történt. Hiába pattog. Te meg el fogod neki küldeni a jó címre. Amennyiben ez nem felel meg neki, ha előre utalt, utald vissza a pénzét, 4 órán belül rá kell könyvelnie a banknak a számlájára, ha délelőtt indítod. Ha nem utalt előre, akkor meg ne pattogjon, minden ilyen esetben van 2 hét türelmi idő, pl. a teszvesznél is, meg a vateránál is. Ja, hogy karácsonyra akarta ? Gondoskodjon előbb ajándékról...
akkor vissza megy.Én azt hittem amúgy hogy már rég ott a csomag a vevőnél azt én kaptam vissza.Szóval türelem.De azt tudnod kell hogy a pk.újra ki kell fizetni.
remélem,fel nem fognak jelenteni ezért
Ha teljesen más településre küldtétek, vissza fog jönni, ha a te címed rajta van. Márpedig ha ajánlott, akkor rajta kell.
Szóval csak ki kell várnod, de az ünnepek miatt nem hiszem, hogy gyorsan visszaér..:(
De ha visszajött, fotózd le, meg a feladóvevényt is mellékeld, és akkor látni fogja a "kedves vevő", hogy a címzés lett elrontva...
anyum adta fel,mert o felajánlotta,h beviszi
mert egy nagyváros helyett egy kis faluba lett kuldve,és olyan utca ott nem is létezik
Szia én épp most jártam hasonlóan rossz volt az irányító szám és vissza küldték a csomagot mert olyan nem létezik.
Hogy adtad fel honnan veszed hogy rossz a cím?Létező címre jtjdtdd?
holnap elkuldom neki a téritvény másolatát
Egyszerű visszakapod a csomagot, aztán feladod a jó címre és mellékeled a rossz tértivevény másolatát, mint bizonyítékot, hogy nem kamuztál! :)
jót akrtam tenni,hogy a már nem használt,jó állapotban levo dolgaimat eladom jóval olcsobban,erre fel így sul el,kidobrni a cuccokat nem akartam
de ilyenért ugye fel nem jelenthet?
az lesz,ha nem kapom vissza a csomagot,engem hívogat a no,h nem hisz nekem,átvertem stb
Akkor fogd magad és utald vissza a pénzt, nem értem ez miért nem felel meg neki... Gondolom megvan a számlaszáma, utald vissza neki az összeget aztán kész...
a megrendelo azt állítja,h átvertem
remélem,hogy visszakuldik
További ajánlott fórumok: