Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Így lehet vagy csak nagyon túl gondolom? fórum

Így lehet vagy csak nagyon túl gondolom? (beszélgetés)

23. libikóka (válaszként erre: 22. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 2. 14:36

Így nemsokára nem lesz mit túlgondolni.

Vegyél erőt magadon.

dec. 2. 14:31

A buli nagyon jó volt, köszi az érdeklődést.

De sajnos a buli után kijött belőlem ami frusztráltság össze jött bennem a héten, elég csúnyán viselkedtem. Összevesztem.:(

Sajnos nem tudom helyén kezelni a saját hülyeségeimet.:(

21. Ágio8405 (válaszként erre: 19. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 1. 10:42
Na milyen volt a buli? Megnyugodtál hogy minden rendben?
20. liliom10 (válaszként erre: 19. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 30. 12:50
Semmi okod negatívan gondolkodni ! Légy pozitív ! Dolgozott a héten, most van szabadideje, és Veled akar a baráti szülinapra menni ! Nehogy otthon maradj !!! 😊
nov. 30. 11:42
Köszönöm a válaszaitokat. Még azt is elismerem, kívülről milyen hülyeségnek tűnhet a problémám. Nagyon túlgondolok mindent, és hogy ez a hét úgy jött ki, hogy nem igazán volt ideje ránk, már rögtön arra gondolok, hogy kedve sincs már ehhez.
18. Görögtánc (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 30. 10:35
És az miért rossz? Megragadja az alkalmat hogy most vele legyél.
17. Görögtánc (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 30. 10:34
Barátaihoz akar vinni? Akkor örülj! Veled akar mutatkozni. Sok pasi elmegy egyedül, mert feleslegesnek gondolja a barátnőjét egy ilyen buliba. Menj és kész. Legalább szórakozol egyet. Az meg mindenkivel megesik hogy nem úgy jön ki a hét, hogy sokat találkozzatok. Túl sokat agyalsz.
16. liliom10 (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 30. 10:33

Azt írtad, sokat dolgozott a héten. Semmit nem tett, amiért Neked otthon kéne maradni . Biztos nagyon rosszul éreznéd magad este, ha ő elmenne a szülinapra, Te pedig otthon azon agyalhatnál, vajon mit csinál, mikor jön már haza.

Vigyázz, mert ha ilyen duzzogós leszel, még szakítás is lehet a vége ! Ha van problémád, beszéljétek még, ha nincs, akkor pedig ne gyárts elméleteket, mert Te hozod létre a problémát !

Készülj, légy csinos, vonzó, gondolj a kellemes estére !

15. Amaunet (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 30. 10:13

És ettől miért félsz?

Igen, ha az emberek hétközben kevés időt töltenek együtt, akkor azt hétvégén egy programmal "bepótolják".

Te nem a Földön születtél?

14. srcrss (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 30. 09:54
És akkor mi van, ha azért hív? Menj, és érezd jól magad.
nov. 30. 09:52
Igen értem, én is érzem, ha most duzzognék az semmi jóra nem vezetne..
nov. 30. 09:52
Tudom, hogy túl gondolom és én szeretnék menni, vele lenni, csak most bennem van a félsz, hogy ide már igazából csak azért hív, mert a héten nem volt túl sok idő egymásra.
11. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 30. 08:49

Ha most elkezdesz duzzogni hogy te márpedig nem mész, mert sajnálatból ne hívjon el, az szerintem a legrosszabb itt. Mármint a kapcsolat szempontjából.

Amúgy akkor mi van, ha "csak" azért hív el, hogy ne rázzon le? Nyilván a barátai fontosak, azt nem fogja lemondani, ez green flag. Az is egy green flag, hogy felismeri hogy egész héten úgy jött ki, hogy nem tudtatok annyit együtt lenni, és próbál kompromisszumot találni hogy a barátját is felköszöntse és veled is legyen. Nem értem itt mi a probléma. Beugrotok felköszönteni, utána a tiétek az este. Vagy kiderül, hogy jól érzed magad ott, és még buliztok is egyet. Én most nem értem, mi ezzel a gond...

10. Channa* (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 30. 08:20
De miért nem akarsz te is menni?
9. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 30. 06:45
Örülj, hogy Veled akar menni, és menj, érezzétek jól magatokat ! Szeretsz vele lenni ? Ha igen, miért menjen egyedül ? Gondolkozz kevesebbet ! Ezen én nem is filóztam volna. Lesz egy kellemes társasági estétek.
nov. 30. 06:10
Miért kell minden túl gondolni?
7. Ágio8405 (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 30. 00:04
Szerintem veled akar menni, és ezt tényleg csak te magyarázod be magadnak. Te is vele akarsz lenni, nem értem akkor miért mondtad neki hogy menjen egyedül….?
nov. 29. 23:52
Van egy olyan érzésem, hogy egy másik fórumban már "megszakértettük", hogy dolgoznod kéne kicsit magadon.
nov. 29. 21:19
Azért hív, mert VELED akar menni és lenni. Szerintem egy párkapcsolatban azért ez normális, ha egy ilyen nehezebb hét volt, hogy kihasználjon minden lehetséges alkalmat, hogy veled legyen.
nov. 29. 21:12
Meg nem ismerem olyan jól, és sajnos a szorongásom sokszor visz "tévútra". Sokszor gondolok olyan rossz dolgokat amik nincsenek is úgy.
nov. 29. 21:11
Te ismered. Hallgass a megérzéseidre.
nov. 29. 21:03
Nekem nagyon rosszul esne, ha csak azért hívna el, hogy ne legyen az, hogy egész héten nem szakított rám időt. Borzalmasan rosszul esnek a saját gondolataim. :(
nov. 29. 21:02

Pár hónapos kapcsolat, nagyon gyorsan haladtunk, sok együtt töltött idő, általában heti 4 nap együtt alvás, de néha 5 is.

Hát ez a mostani hét nem így jött össze, 1x sikerült együtt aludni.. ma sem jön össze, sokat dolgozott, fáradt.. de már holnapra is előre közölte, hogy elkellene mennünk a barátaihoz, legalább oda ugrani, mert szülinap van. Mondtam, hogy menjen nyugodtan, azt mondta nem akar, velem akar.

Most nagyon úgy érzem, hogy csak azért hívott, hogy menjek, mert már nem akar holnapra is lerázni... De ha erősködök, hogy menjen akkor azt mondja velem akar.

Ne bántsatok, ígyis nagyon szorongó vagyok mostanában, túl sok a stressz, ebből sokat rá vetítek ki, már nem tudom eldönteni mikor szállnak el a gondolataim és mikor látom jól a dolgokat. :(

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook