Időt kért, segíteni fog rajtunk? (beszélgetés)
Én tényleg hiszek abban, hogy van olyan helyzet, amikor hasznos picit távol lenni attól, akit szeretünk, csak sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy kb 99 százalékban az ember azért kér időt, mert gyáva szar szakítani. Persze a maradék 1 százalékot is alkotja valaki, talán pont te leszel az.
Itt mi mind "öregek" vagyunk, túl sok negatív tapasztalattal.
Elhiszem, hogy szar, de fel a fejjel kislány. :)
Nem fog segíteni rajtatok.
Ez tipikusan az a szitu, hogy amíg nálatok "szünet van", mással kamatyol, aztán ha az nem jön be, ott vagy te tartaléknak.
Ébredj fel!
Hogy csak néhány nappal később szólt, hogy megbántottad?
Ne légy naív. Addig gondolkozott azon, mivel építsen le. Ráadásul olyan módon, hogy még te érezd magad hibásnak, ő legyen a megbántott fél.
Keress magadnak mást, és lehetőleg olyan helyre menj vele szórakozni, ahol látni fogja, nem dőltél a kardodba. :))
Most megtanulhatod, hogy nincsenek jelentéktelen szavak.
Érdekelne mit mondtál neki, hogy így megsértetted. Miért nem lehet megbeszélni?
Szerintem is ez az időkéréses duma csak a döntés halogatása. Még nincs megalapozva a következő és két szék közé ülhet. Még talonban tart.
Ne sírj többet, felesleges.
Mikor találkoztatok utoljára? Hány évesek vagytok?
A leírtak alapján tini lehetsz,vagy ha nem is tini,akkor viszont túl naív.Az időt kérek dumával én simán lapàtra tenném.Ne légy vak,ha szeretne nem beszélne a levegőbe és ki sem bírná,hogy napokig ne beszéljetek.Az,hogy a te beszólàsodra hivatkozik,az csak kifogàs és fog az alkalmon,mert van épp mire hivatkozzon.
Bizonyára màs is tetszik neki,aztàn ha nem harap a csalira majd szépen visszarohan hozzád hisz ott vagy tartaléknak.
Sziasztok.
Nem régóta vagyunk együtt a barátommal. Nagyon sok időt várt rám mielőtt összejöttünk ez egy hosszú történet, viszont én most nagyon szerelmes vagyok és érzéseim szerint ő is.
Megbántottam őt, mondtam neki valamit amit ő napokkal a találkozásunk után hozott fel, és akkor mondta el hogy ez nagyon rosszul érintette őt, de addig semmi baja nem volt. Én nem tudtam hogy ennyire rosszul esett neki de rettenetesen megbántam és sokszor elmondtam neki hogy nem úgy értettem, jelentéktelen szavak voltak.
Azt mondta hogy most ne találkozzunk és hogy csak egy kis idő kell neki és jelentkezik. Azt mondta hogy jelenleg nem tervezi azt hogy szakítani akar és arra a kérdésemre hogy szeret e azt válaszolta hogy igen. Én úgy gondolom hogy időt kell neki adnom és addig nem is keresem mert lehet az csak rontaná.
Segítsetek kérlek, szerintetek ez az idő segíteni fog rajtunk, vagy elhúzott szakítás? Rettegek attól hogy elveszítem őt, nagyon szerelmes vagyok és szeretem.
+ ezalatt az idő alatt minden napom gyomorgörccsel telik és nem tudok másra gondolni, csak sírnék egész nap. Mit tegyek? Hogyan tudnám ezt az időszakot könnyebben átvészelni?
Köszönöm előre is ha segítsetek nekem.<3
További ajánlott fórumok:
- Gyógytornász vagyok, ha van kérdés és tudok segíteni, akkor írj!
- Beteg a cicám, sokat hány, tud valaki segíteni, mi baja lehet? Aggódom!
- Hétvégére keresek egy jó sütit, amibe sok krém van, de kevés tészta. Tudtok segíteni?
- 3.-os feladat kifogott rajtunk. Megoldásban tudna valaki segíteni?
- Tud valaki abban segíteni, hogy mennyi minimális időt kell dolgozni egy friss munkahelyen, hogy az ember jogosult legyen a TGYÁS-ra?
- LG LM-M140 mini hifi kijelzőjén szeretném beállítani az időt, de nem tudom. Tudtok segíteni?