Idősebb férfi jobban megbecsül? (beszélgetés)
Leendő expasim...ez jó!!!!
Még kettőt pislogok és ötven vagyok, deszerintem nincs sok köze a kornak meg a tiszteletnek, megbecsülésnek....
Én is arra gondoltam... Az exem 11 évvel volt idősebb nálam. Csavargott, kártyázott, a haverok voltak fontosabbak és más nők...
Naaaagy becsületem volt. Én meg otthon nevelgettem a gyerekeinket. Aztán a következő párom 1 évvel volt idősebb nálam. Nah az, megbecsült. Ott más probléma jelentkezett:(
Látom ez sem mai topik:))
Szerintem egy idősebb férfi jobban megbecsüi/tiszteli a nőket:)
Nem hinném, hogy jobban megbecsül, ez emberfüggő. Talán sokan azt hiszik, hogy már jobban kiélte magát, tapasztalt stb...
És a társadalom is jobban elfogadja a fialabb nő, idősebb férfi felállást,mint fordítva. Őszintén nekem sem jön be mikor fiatal fiúka mellett ott vonul az anyjának is hihető nője. Nekem ez nem természetes.
Itt 20 év különbségről van szó, ha nem tudnád értelmezni, ha a nő 20, és a pasi 40, még oké, mindketten fiatalok...
Ha a nő 30, a féfi kb. 50, talán még elmegy, egy 50 éves pasi is lehet fiatalos...
De ha a nő 40, ami még fiatalos kor, és a pasi kb. 60, ahhoz nem lenne gusztusom!!!!
"Ha még valakik 20 év körüliek, akkor oké, 40 még fiatal, de ha harminc-50/-55-öt nézzük, vagy 40 körüli hölgy több, mint 60 éves pasival"
Itt 2
Nem forgasd ki a szavaimat!!
Nem 5 év különbséget írtam, hanem nő kb. 30, féfi kb. 50-55!!!!
Mármint az idősebb szó után teszek egy nagy vesszőt, és az ettől fiatalabb az én számomra már az...
Na én így gondoltam, ha te is...
:)))
Nem vagyok már fiatal... Nekem a Bruce Willis a nyerő:))) Na meg sokan mások, de ez a korosztály:)
Hajós András, Brendan Freser, és még sorolhatnám:)))
További ajánlott fórumok:
- Mi vonzza a férfiakat náluk jóval idősebb nőkhöz?
- Szerintetek bele tud szeretni egy huszonéves lány egy 40 évvel idősebb férfiba? És a férfi a lányba beleszerethet úgy igazán?
- Fiatalabb férfi... idősebb nő...
- Elítélendő-e, ha a nő idősebb /minimum 10 évvel/ a férfinál?
- Idősebb nő fiatalabb férfi
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.