Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Irj majd hogy mi volt az orvosnál, drukk hogy ne legyen császár.
Ez a hét tuti a ti hetetek lesz, s végre babázhattok a legkisebbel a családban. :-)
Szia!
Ari vagy h érdeklődsz!
Még mi is egyben vagyunk! :()
Köszi a kérdést, jól vagyunk, minden oké. Még egyben!:)
Örülök, h elmúlt.
Szerencsére elmúlt.
Diszi, Iza hogy vagytok?, hogy már eléggé a végén jártok.
Jobbulást!
Nem akarlak megijeszteni de a vége(az utolsó hetek) még rosszabbak!
Kitartás!
Puszi
22. hetes vagyok.
Bementünk a végén a szülészetre, szerencsére pont az orvosom az ügyeletes.
4*1g magnéziumot és B komplex vitamint kell szednem.
Cx3000 , szìvhangot is hallgatott. Ha nem lenne jobb akkor neurológushoz kell elmennem mert akor ideg becsípődés, s nem pedig a pici nyom valamit.
Sziasztok.
Nekem is megkezdődött úgy igazából a székrekedés, amiről nem olyan rég beszéltünk. Háát óriási, mit ne mondjak. Dinnye tejjel, lekváros kenyérrel, meg sem kottyan, mimtha mi sem volna természetesebb :D
Három napja már az én csípőm sem díjazza az oldalt fekvést, egyik irányból sem, úgy elzsibbad, hogy az mem kifejezés. Derekam is tiszta rotyi. Kéész :)
Lara, húú, ti akkor a célegyenesben vagytok, de jó nektek. Drukkolunk kedden, ügyesek legyetek! :) Aztán majd írj nekünk, ha már jobban leszel, és megismerted a picikét! :)
Nekem hetek óta vannak ilyen fájdalmak. Nagyon nagyon rossz és nekem pl többször lebénul hol az egyik, hol a másik lábam.
Hányadik hétben vagy?
Mi 39hetesek vagyunk, faros a babánk és kedden reggel szülünk programcsászárral. Addig már kibirom...
Nekem is fáj fekve. Kitartást! A magnézium segít valamennyit. Én magnerotot szedek.
Basszus csajok megőrülök.
Kb 30 perce kezdődőtt farba, combba sugárzó fájdalom, ami miatt szinte menni is alig tudok.
A kórházba telefonálva azt mondták h egyek megint 1g magnéziumot, feküdjek le. Ha nem lenne jobb, menjek be s doki megnézi mi lehet.
Most még így fekve is fáj far felől.
35 felett sem kötelező bármilyen nonvazív/invazív vizsgálat. Kérhető, ill. javasolhatják. Januárban szültem, majdnem 39 évesen. Én kértem a cvs-t (méhlepény biopsziát), és a genetikai tanácsadáson csak néztek, hogy miért ragaszkodom ehhez a vizsgálathoz. Már többször leírtam más fórumokon, nem akarom ezt szétoffolni az indoklásommal.
Csak tisztázni szerettem volna a részleteket, de tudom, hogy te még fiatal vagy.
Jó babavárást!
Szia Flora,
Én 32 leszek, de nekünk nem mint választható, hanem kötelező vizsgálatot jelölte meg a doki a 12.heti genetikait. Nálunk is van, igaz más jellegű probléma, de több ágon is előfordult sajnos, így én akkor is megcsináltattam volna ha nem kötelező. Szeretném biztonságban tudni a manót! Úgyhogy szerintem ne gondolkozz, főleg ha a családi előzményeket figyelembe véve van indok rá.
Én is tűkön ülök, már alig bírok magammal hogy menjünk már és legyen meg végre :) Ne parázz, minden rendben lesz! :)
Megvolt uh.
21 hetes vagyok, súlyát 396g-ra becsülték.
Nem tudom,de én alap dolognak tartom,hogy próbálkozás előtt elmegyek a dokihoz,hogy megbizonyosodjak arról,hogy minden rendben van,s jöhet a baba...
2éve a 15héten vesztettem el a kislányom,úgyhogy nem merek már semmit a veletlenre bízni.
Első próbàlkozós hónap utàn megjött(tegnap),de nem kesergünk,hisz van idő bőven.
Sajnos az a tapasztalatom,hogy ma màr nehéz normális dokit találni,nekem legalàbbis,nagy szájhúzva vette le a mintàt a rákszűréshez,mivel ő magándoki,aki problémàs terhességgel foglalkozik,na most kérdem én,hogy baba elvesztés utàn persze logikus,hogy konzultálni akarok,hogy minden rendben van e...de mintavételhez màsik dokinàl is be kellett volna jelentkezzem,mert ő egy köcsög?(már bocs)...
Úgyhogy levette a mintát,ami baromi kellemetlen érzés volt és fájt...
Jaa és mindez Franciaországban...
Én nem kaptam papírokat. Minden tanácsadás alkalmával beleírja a kiskönyvbe amik következnek.
Hétfőn 9-re UH és dokim majd szülésznőm. Szerdán meg 8-tól tanácsadásra megyek.
Szia!
12.hét után, 26. hét körül, meg most a 36.héten.
A védőnő anno adott papírt h milyen vizsgálatok mikor esedékesek, ott rajta van.
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban