Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól! (beszélgetés)
Velem pedig olyan történt, hogy szakítottunk a barátommal, pedig mindketten szerelmesek voltunk, csak hülyék...majd én összejöttem egy olyan pasival aki szintén a volt barátnőjét szerette, csak viszont nem szerették. Na szóval így is bírtuk egy hónapig, aztán hogy nem változott semmi, pár napig kölcsönösen nem kerestük egymást, szakítottunk. És én azóta vagyok együtt a mostani volt pasimmal.
Lehet egy kicsit bonyolult... bocsi
Nem mondom, hogy soha nem jöhet be, de mi értelme van, ha a lányra gondol, amikor őt csókolja?
Ha nem lesz semmi belőle, akkor Zarahell kerül ki belőle vesztesként a viszonzatlan érzelmek miatt. Szerintem kicsit várni kell, hogy gyógyuljanak a fiú sebei.
Igen, legbelül tudom, hogy ez így nem fog menni, csak reméltem, hátha valakinek van valami pozitív ilyen téren.
Sz@r, hogy nem én vagyok neki a "reménytelen szerelem", hanem valaki más. :(
Hát attól függ, hogyan is alakulnak a dolgok. Engem rútul elhagyott a szemét pasim, a páromat megcsalta a csaja, 2 hétre ezek után összejöttünk, és már 1 éve együtt vagyunk, valahogy megtámogattuk és vígasztaltuk egymást:)
Bár ez sok embernél nem válhat be szerintem...
Nem akarok hiú reményeket ébreszteni
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk!
- Csak úgy beszélgessünk
- Mintha átok ülne rajtam.. Van itt még valaki, aki olyan végtelenül szerencsétlen mindig a párkapcsolatok terén, mint én? Beszélgessünk!