Hova lehet fordulni, ha a tetüvel fertőzött gyerek szülei nem tesznek semmit? (tudásbázis)
Igen, olyan barom mint az anyja!Amugy szellemileg normális.Sima iskola ahova járnak.
Nem mondta neki.Szülői értekezleten voltak , akkor mondta a szülő hogy be vannak kenve, és ennyi...de nem kitisztíva vannak..
úgy látom a gyereknek vannak más gondjai is....
És erre én azt mondtam neki:Normális vagy???Húzzál haza és kezeltesd le magad...szerinted történt valami???Persze hogy nem.....ez volt...december elején..azóta is tetves.
A tanítónő személyesen mondta már a szülőnek, hogy tetves a gyereke?
Megmutatni??Képzeld , amikor megmondták neki hogy az, ugrált a marha fülig érő szájjal, és rohangált a folyóson hogy TETVES VAGYOK!!TETVES VAGYOK!!!Ez igy volt!!!!!Akkor 6 gyerek volt még az...
Na igen ez is egy megoldás:-)
Én egyébként a gyereknek mondanám:
Kislány, tetves vagy, szólj otthon, mutasd meg a szüleidnek és kezeljék le a szerrel.
Most beszéltünk az egyik szülövel.az osztályfőnök rendkívüli szülöi értekezletet fog tartani...na erre kiváncsi leszek...ennek már hónapokkal ezelőtt meg kellett volna történni!
ha nem tudod, akkor meg miért nevesíted??
A franc tudja már ki találja ki ezeket az új szabályokat. Lehet ombudszman, vagy mittom én kicsoda. Annyi fölösleges szervezet van akik emberi jogokra hivatkozva csak akadályoznak ahol tudnak!
Ez az itteni védőnő egy nulla....egy zombi!Semmiben nem lehet rá számitani...tök alap kérdésekben nem tud tanácsot adni..mit is várunk mi szülök ebben az esetben.
Hál'istennek nem,de azért a kence,a fésű....sokáig tartott.
De nem csodálom hogy visszafertőződtek!
Kitartást , reménykedj ,hogy a Te gyermeked nem kapja el ,de sajnos egy idő után már megszokják a tetvek a szert és nem fogja őket vissza tartani . Egyszer egy külföldi csatornán láttam , nem tudom hol , valahol ahol mindig meleg van , és rengeteg a tetű .
Fogjatok össze szülők és vágassátok le a haját majd ki nő ,de az a Kislány is szenved akinek a fejében van . jaj ,de szörnyű
Nem szokott az iskolába szülői értekezlet lenni? Össze kéne fognia a szülőknek, és nyomást gyakorolni a tanári karra.
És ti vissza fertőzödtetek?Mert az osztályban vannak akik már harmadszorra tetvesek....mert vissza fertőzödtek.
honnan veszed, hogy uniós szabály???????????
Ilyen hülyeséget aki kitalál, és szabályoz, hogy sérti a gyerek jogait, komolyan mondom, össze kéne zárni. Itt már mindent a személyiségi jogokra hivatkozva korlátoznak??? Eszem megáll már ettől a sok hülye uniós szabálytól.
Milyen jó lenne itt is, ha igy lenne...
Nekem ne mond,ismerős a szitu,mi is túlestünk rajta:-(
sajnos ez nem így van már!
Akkor kivonultak volna már az osztályba, nem?
Igen...ez a kislányom ovijában is így volt.Ott keményen a szoba ajtóba állt az óvónő és nem engedte be a gyereket míg nem volt "tiszta".
Igy ahogy mondod...és nem is vágták le a haját egy kicsit sem.
pedig akkor már rég jelentenie kellett volna neki az ÁNTSZ-be
jelentsétek az ÁNTSZnek, ha az iskola hivatalból nem jeleti (ezt meg kell kérdeznetek az irodán), akkor a szülői munkaközösség nevében kell hivatalos levelet írni nekik haladéktalanul.
Nem!!NEkünk még nem jött elő, és nem is fog!Egy héten kétszer kezelem a gyereket, rengeteget költöttünk már rá.
Tudom,hogy szívtelennek tűnök,de azon a Kislányon már csak a nullás gép segít ha annyi tetű van benne .
Ez iszonyú . fúúj
Mások életét is meg keseríti .
Pedig elvileg a védőnő hazaküldhet(né) a gyereket, mivel fertőz és utána neki kell(ene) engedélyezni, hogy mikor mehet vissza.
Nekem is volt egy ilyen "krónikus" óvodásom. A családsegítővel együttesen kivonultunk, megmondtam hogy addig nem mehet oviba, míg tiszta nem lesz a feje a gyereknek.
Csak amikor tényleg tiszta volt a feje akkor adtam meg az írásos engedélyt, hogy járhat tovább közösségbe.
További ajánlott fórumok: