Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hosszú évekig nem fórumoztam a bántalmazók miatt. Az évek... fórum

Hosszú évekig nem fórumoztam a bántalmazók miatt. Az évek... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

15. Ildi (válaszként erre: 14. - 753af65690)
szept. 20. 09:33
😘
14. 753af65690 (válaszként erre: 3. - Ildi)
szept. 20. 00:14
Mint például én!! 😆😆
13. semleges (válaszként erre: 12. - Yeti70)
szept. 16. 14:03
Hanem?
12. yeti70
szept. 16. 00:27

Én soha nemsértegettem vagy bántottam senkit.

Folyton törli a témáimat a moderátor, mert nem macakákról és fűnyírásról indítottam fórumot.

szept. 12. 09:23
Én kb 3x jöttem ,mentem emiatt,igaz (csak) beszólogattak.xardle! :)
10. birebora (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 12. 00:43
Ugyan. Magasról és vastagon le kell őket sz.rni. Nehogy már ezért ne gyere. Arctalanul, névtelenül izmozni mindenki tud akinek ez okozza a legnagyobb örömet. Lelke rajta.
9. Miss Angel (válaszként erre: 3. - Ildi)
szept. 11. 20:07
👍👍
szept. 11. 14:02
Egy régi kozmetikum a nicked? :)
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Simple)
szept. 11. 13:48

Kettőt még én is tudok.

Szerencsére az egyik nagyon ritkán jön, a másik pedig már visszavett az arcából.

szept. 11. 13:38
Szerintem jelen vannak a kötekedők. Kapásból tudok 2 nevet mondani, akik az élő fába is belekötnek.
5. 55Judit (válaszként erre: 3. - Ildi)
szept. 11. 13:24
Engem nem az zavart hogy más volt a véleménye vagy esetleg meghazudtolt, hanem hogy engem analizált, minősített, nem a fórumtémával foglalkozott. Jól van ez így.
4. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 11. 13:22
Miattuk kár volt távol maradnod. Engem is bántott a kötekedő és kioktató magatartás. Szerencsére ezek a nagy okosak már nincsenek jelen. Így én is szívesebben jövök.😉
3. Ildi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 11. 13:18
Nem kell velük foglalkozni.Komolyan!Erdekel az h egy nick akivel az eletedbe nem talalkozol mit reagal a kommentedre?
szept. 11. 13:00

Nyugi, a bántalmazók nemcsak téged bántalmaznak, kikopnak elüldözik őket és ujra tiszta lesz a levegő.

Egyidőben engem is bántott a sok HP, de m ár csak / kicsit kárörvendően / nevetek rajtuk-

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook