Horvátország - VIR sziget (beszélgetés)
Szia Szimbamacska!
Köszönöm szépen a választ! Hmmmm a fagyi a kedvencem, imádom! :P Mondjuk beterveztem egy jó kis tengeri herkentyűs vacsit egy estére, de akkor ezek szerint maradhatnék egy hónapig takarítani az étterembe? :DDD
Ha jól vettem ki az edző szavából a reggeliről és vacsoráról nekünk kell gondoskodni... Érdemesebb a kaját megvenni itthonról?
Hál'IStennek akkor nem medúzás ! A párommal már előre ráparáztunk, hogy amilyen "szerencsések" vagyunk, minket tuti agyonráznak! :D
Milyen nyelven lehet kommunikálni?
Kedves Gyöngyi és Kacsa mama!
Köszönöm szépen a hozzászólásaitokat!
Mi nem igazán tudom, hogy melyik részére megyünk, majd megkérdezem a fociedzőt tájékozódásképp! Mondjuk a párom elmondása szerint eddig mindig sikerült nívós helyekre leszervezni az edzőtábort" és most is nagyon bízik abban, hogy ez mind-eddiginél is nívósabb lesz.
kacsa mama: megbombáználak pár kérdéssel:
Mennyire drága ott minden? (Étel, ital, nyalánkság, ajándék, egyéb shopping)
Hol és mit érdemes megvenni?
Gyalogosan a "sünös partok" közeléből meg lehet közelíteni könnyen a homokos partokat?
A strandok milyen felszereltségűek? (vízi csúszda stb ilyenek vannak-e)
Sok a medúza?
Én mondtam a páromnak, hogy ez egy tipikus nyugis hely, ne számítson nagy nyüzsire (olvasottak alapján) de azt mondta nem bánja. Ez meglepő reakció volt Tőle, főleg úgy, hogy Ő még nagyon bulizós korszakban van. Nekem már nem nagyon hiányoznak az éjszakai bárok meg a diszkók...
Várom a válaszodat! :)
Ott is sok szép hely van,de rengeteg a tengeri sün.Van jó strandja is ami homokos,és ott nincsenek sünök,mi tavaly októberben voltunk ott.
Nekem pl-ul a Vir szigeti tengerpart volt,ahol a legjobban tudtam elmélyülni a gondolataimban reggelente,nagyon szerettem ott lenni,pedig sok helyen voltam már Horvát országban.
Sziasztok!
Szeptember 11-én megyünk Horvátországba a párom, én és a focicsapat :)) Várom mindenki élménybeszámolóját és tapasztalatát, aki már járt Vir szigetén Horvátországban!
További ajánlott fórumok:
- Ti bevállalnátok egy nyaralást Horvátországba 3-4 hónapos csecsemővel?
- A Balaton és Horvátország között milyen árkülönbség van?
- Nászút, Rab sziget, Horvátország... Vélemények szállásokról
- Melyik helyet tudnátok ajánlani Horvátországban nyaralásra 1 éves gyerekkel? Inkább Észak-Közép Dalmácia érdekelne, esetleg szigetek...
- Nyaralt valaki közületek Vir szigeten Horvátországban?
- Peljesac félsziget Horvátország