Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Maaargit...normális?
milyen Persil???
ha van benne, akkor most is ott van, mert mint írtam vala, ki sem bontottam...
csak akkoriban mindig azt kérdezte a doki, hogy van vérnyomásmérője?
Gondoltam, ettől majd megnyugszik ha újra lát.
Pár éve vettem egy vérnyomásmérőt, még ki sem bontottam a csomagolásából....
Nem vagyok jó páciens...))
te hozzám képest nagyon okos vagy okos telók területén...
csak olvastam itt ma délután, hogy mik vannak...
Hosszútávon hasznosak ezek, megtérül a befektetés.
Ha ajándékról van szó, akkor ajándékba is ilyeneket adok, mint valami x tusfürdőt, csokit, parfümöt stb.
A butított "EKG" is jó rajta. Szomszédomnak, többször voltak ritmuszavarai. Amikor elment orvoshoz, naná, hogy éppen jó volt neki.
Amikor egyszer rosszul volt, mondtam vegye elő a telefonját. Ujjára tettem a véroxigén mérőt, és a kamerával felvettem, milyen az EKG görbéje. Amikor ezt megmutatta az orvosnak, azonnal kapott a csuklójára egy mérőt, ha rosszul volt bekapcsolta, küldte az infót a kórháznak....neki így mondhatni életet mentet ez a kis vacak, hogy felvettem milyen, amikor rendetlen a szíve. Apróságokon málnak dolgok.
Megtaláltam....
Ehhez hasonló volt. Mivel én szeretek kádban fürödni, édesapámnak , meg a zuhany lett volna célszerűbb, ilyen hasonlót választottam volna, ne kelljen az egész fürdőmet átalakítani.
Masszírozós káddal és zuhannyal, csövek áthelyezésével, padló és falburkolattal került annyiba akkor, mint a képen láthatóhoz hasonló alkalmatosság. Így lemondtam róla. Majd a lottó ötöst, ha megnyerem.
Tudom, maga az a kád és zuhany, ami egyben volt, ha jól emlékszem közel 1 millió volt, beszerelés nélkül.
Annyira megszerettem volna mutatni, mennyire praktikus volt, de nem találom. Lehet nem volt rá nagy fizetőképes kereslet
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)