Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Józsi!
Légy szíves, maradj! A kedvemért!
Kérem Töröljön innen engem a "birkát" a Hoxa!
Köszönöm!
Kedves tagognak minden jót kivánok, (szerettem lenni itt) sok jó Egészséget is az Életben !🍀🙋♂️
Akkor miközöd hoozámmm!!!
""Mottód:
Az ember mindig az, aki
csendben, magányban szembenéz önmagával."
Jó reggelt lányok, good morning, Guten Morgen fijjúk.
Főzzetek helyettem is finomakat!!
Mindenből tanulunk. Azt szokták mondani, nem a nyerés a fontos, a játék.
Örülök, hogy rátaláltál a műsorra.
Nem felejtettem el, már csak azért sem, hogy ez az első adás, amit élőben néztem. Az előzőeket csak a neten, de ott már minden előzőt megnéztem.
Lám, mire jó ez a főzős topik!!! Ha itt nem olvaslak benneteket, nem is tudom, hogy létezik ez a játék.
Tesztelni akartam magamat is, és minden játszmában számoltam, hogy hány jó találatom volt. Túlságosan nem dicsekedhetek a tudásommal, mert az elsőben 8, a másodikban 6, a harmadikban 10, a negyedikben csak 4, a döntő utolsóban pedig 10 jó válaszom volt.
Persze, voltak könnyű kérdések is, amire nem volt nehéz a válasz, mint pl. a Kis herceg vagy az Aranyember. Csak egy dologért veregetem meg a vállam. A csarnokvizet egyik versenyző sem tudta, de én igen. Na, most ez az öndicséret volt, elnézést érte!!! Igazából nagyon gyenge volt a tudásom, ha az összeset nézzük.
Nagyon tetszik ez a játék.
Kellemes estét Főzősök!
Ma Géniusz lesz, meg ne feledkezzetek róla!
Nem volt az olyan komoly mint leírva....
Nem nagyon bírt velem, olyankor rám húzott a fakanállal...
néha jól eldugtam, de mindig megtalálta...)))
fogalmam sincs,hogy miért kaptam, a mutter szeretett engem azzal nevelni...
nem volt az olyan vészes, régi fa ruhafogassal is kaptam a pofámra...
na, azt lett eredménye?
ma is ugyanolyan hülye vagyok mint tíz évesen...
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)