Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Ma bableves lesz!
Illetve már kész van! :)
Na ezt még elmesélem:
A hét végén csináltam hagymás-szalonnás krumplit! :))
Olyan füstölt szalonnám volt amiben van egy húsréteg is. Azt apró kockára vágva megsütöttem és végül kihalásztam a darabkákat. A megmaradt zsírban két nagy, karikára vágott hagymát megdinszteltem és összekevertem a megfőzött krumplival. A tetejére pedig visszaszórtam a szalonnát.
Valami isteni lett!!!
Nekem ehhez már nem is kell más, csak egy nagy adag saláta!!!
Na de már beszoktattam!!!
A férjemet is! :)
Én is 0 vércsoportú vagyok és alig eszem húst!!!
Nem igénylem csak ritkán.
:( :( na ez már mindennek a teteje :( v az alja ?!
1x hoztam haza 2 picit , aztán , mikor 1x megette valamelyik Bundy rántotthusát :( kivágta az udvar közepére :( az utóbbi 30 évben csak kutyusaink voltak :)
Na de a macska is az enyém!!!!!!
Meg aztán megvárta amíg megkapta az összes oltását, meg ivartalanítottam, nem kevés pénzért!!!
És volt olyan pofátlan a vénasszony, hogy mikor már vagy fél éve nála lakott a Cicc, megkérdezte, hogy akarom e én orvoshoz vinni!!!!!?????
Szép ez a Cicc nagyon!
Sokat kell kefélgetni?
Próbáltam összeszámolni....
Tulajdonképpen hány macskátok van????
Ez naggggyon aranyos!!!!!
Nekünk is van a "félig macskánk"!
Elszerette a szomszéd vénasszony. Állandóan nyitva az ablaka és a kis görcs bekíváncsiskodott. Az öreglány meg ahelyett, hogy elzavarta volna, beédesgette.
De azért gyakran hazanéz a hűtlen dög! Begyűjti a szeretgetést, eszik egy kicsit, majd távozik... :(((
Úgy sem tudod meggyőzni Guruljkát! :))
Ha elhatározta, hogy nem szereti, akkor nem is fogja szeretni!!!!
Meg aztán ahány ház, annyi szokás! Az elkészítésben is.... :)
Ha-ha-ha!!!!!
Ezt a sok idiótaságot!!!!
Engem főleg a lelőhető ébresztőóra érdekelne!!! :)))
Guruljka!
Egy tálba cukros tejet teszek, majd beledobok egy-két kiflikarikát, és azonnal ki is veszem. Teszem máris bele a forró palacsintasütőbe, ahol megpirítom. Így az a kevés cukros tej, ami rajta van mindjárt rá is karamellizálódik.
Nekünk ropog a kifli is és a kristálycukor is, amit a végén rászórunk. :D
Téged Guruljka inkább ruháználak, mint etetnélek!!:D:D
Na nem vizes kötéllel, nyugi, mint gyerekkoromban volt szokás ez a mondás!:D:D
Persze, éhség kérdése a dolog.
De ha tehetem, elkerülöm az ázott dolgokat. :D Tudom, hogy hiszti, a kovászos uborkát is csak azóta nem eszem meg, amióta tudom, hogy ázott kenyérrel készül.
Másoknak más hisztije van. :D
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)