Hőmérőzzünk, hogy teherbeessünk (beszélgetés)
Hali!
Na most nagyon jó kislány voltam. 5 napja mérem folyamatosan. Még mindig 36.5* mikor ébredek. Így kell lennie? Nem változik semmit? A mensim második napjától mérem.
Meliz!
A nyomdokaidba léptem, és én is hőmérőzök!
Remélem követem a példádat, és itt most nem a hőmérőzésre gondolok!:)))
Puszi!:)
Én is nagyon szorítok neked panka!!!! Bevallom most egy kicsit elkanászkodtam, nem hőmérőzök, lesz ami lesz, most nincs rá se erőm se időm!!! :((( Majd lesz ami lesz!!!
Meliz dokinál voltál??? Szombat este megint jövök csajok!!! Puszi nektek
Szia panka!
Én érzem,hogy elöbb mint utobbb.
Szia Panka!
Mi újság? Hogy álltok a babó projekttel? Nagyon szurkolok nektek! :)))
Ha jól esik tessék pityeregni, (nekem is könnyes lenne a szemem)nagyon boldog lehetsz és nem lesz semmi baj, teszted + vérzés nincs, úgyhogy szerintem teljes a siker :DDD
Hétfőn nagyon szorítok neked!!
Nem fogom tudni meg nézni hogy mit írsz, mert jövőhéten nem leszek egy hétig!! De vasárnap mindenképpen újra jövök!! Szabin leszek, aztán megyek egy másik helyre melózni...
Köszi olyan jól esik.Ezt nem lehet leírni annyira,Sosem gondoltam volna,hogy egyszer nekem fognak gratulálni.Na de hagyuk mert elpityergem magam.
Hétfön megyek az itteni dokimhoz.Szedára kell mennem a lombikos dokimhoz.Állandóan mondogatom mgamnak,hogy nyugi kifogod birni a várakozást mert ha babás vagyok akkor hétfön is az leszek.Tele van az ember kétségakkal + minden.De hát ez szerintem ezzel jár ez az egész.
Érthetően írtál, nem vagy túl szétszórt szerintem, ha meg igen, teljesen megétjük úgyhogy nyugi!! Még mindig úgy örülök ám neked!!! :DDD
Mikor mész dokihoz????
Szia!
Én a kétnaponta együtt lennék párommal.Azt mondta a dokim,hogy addigra mindig van utánpotlás a kiskatonákból ha kétnaponta együtt vagyunk.
Szerintem nyugotan akciózatok ma.Veszteni nem vesztes semmit vele.Ha úgy érzed jónak akkor holnap is.
Pankának mondta a dokija,hogy minél többször annál jobb.Mármint amikor p.érés van akkor mindennap akciózni.)))))))))
Bocsi ha nagyon érthetetlen lennék csak olyan szétszórt vagyok néha.Alig aludtam valamit megint.Szerintem az izgalmaktól van.
Igaz nekem a kétnapos dolog bejött és én a p.érés elött kezdtem(kezdtük),hogy biztosan elcsipjük a drágát. :-))))))))))))
Puszi)))
meliz)))
Jó reggelt mindenkinek!!!!
Csajok a hőm még ma nem emelkedett 36,5, viszont a doki azt mondta ma kellene együtt lennünk, mit mondotok?? Szerintem meg holnap lenne az igazi...
A múltkor mikor beadta a szuri akkor másnap már 36,7 re fel is ment a hőm..
Viszont ha a hiány részét nézzük (pirul) már tegnap is mehetett volna...mert már egy hete nem voltunk sajnos együtt, mindig úton volt és nem taliztunk!!! :DDDD
Melizkém itt is szeretnék gratulálni neked mégegyszer.A te eseted most óriási lendületet adott mindenkinek szerintem.nagyon örülök!!!De amilyen lazán irta le....teszteltem egy pozitivat.hihi.nagyon nagy önuralommal fogalmaztad meg.Más igy jelenti be. KÉT CSIK_KÉT CSIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
majd ha voltál orvosnál ird le mi a helyzet.DDDDDDDDDDDDDDDÉs tessék magadra vigyázni.DDDDDDDDDDDDDD
Én is olyan boldog lettem tegnap, a hírtől hogy meliznek pozitív lett a tesztje!!!! :))))) Amúgy panka most én is így vagyok hogy lesz ahogy lesz!!! Csak nem kerülték el egymást, de azért dolgozzatok rá :DDD Bizti jó volt nektek ez a három nap, együtt az egész család :DDD
Amúgy az idő tényleg csodálatos, remélem a gólyák is tudják :DD
Szépnapot mkinek)))Ki hogy van ma ebben a szép időben?? ))Én nagyon vidáman mert nagyon boldog vagyok tegnap ota,miota Melízkém közölte hogy babás :DDDDDDD
Holnap viszem a lánykám beíratni az iskolába))Istenem..hogy elmegy az idő...kis elsős lesz a drága)))Jo volt hogy mind három itthol volt párnapot tavaszi szüneten,de a szívem mélyén picit örültem hogy legalább délelött egy pici csend,nyugi van ))a Két kicsi nagyon szeretnek ellenkedni egymással..ami ugye abbol áll hogy 2percenként sikítják:Anyaaaaaaaa..segíííítsss..szolj ráááá stb :) Szoval ma egy kicsit lazítok agyilag))Közben rendezem az építkezésünkkel kapcsolatos dolgokat hiányzo papírok stb :)Puszmoka remélem nem kerülték el egyást a sejtjeink apuval))) ha meg még is hát akkor így jártam :)))probálhatjuk ujra))Most vagy már??Valahogy nem is érdekel,valahogy nem vagyok izgatott se mint eddig..mondjuk időm se nagyon volt most agyalni még egy gyereken ezért lehet hogy most sikerül? :))))Majd kiderül :)Remélem ez a gyönyörű idő mindenkinek pozitívan befolyásolja a dolgait )))))
További ajánlott fórumok:
- Sikerült-e valakinek a teherbeesés, úgy hogy nem pont félidőben voltatok együtt? (peteéréskor)
- Meg tudja nekem mondani valaki, hogy a total testosteron szint, mit befolyásol és a 3.36-os érték már magas? Befolyásolja a teherbeesést?
- Hogyan szedjem a barátcserjekapszulát, hogy segítsen teherbeesni?
- Igaz, hogy a menstruáció után 1-2 napig nem vagy fogamzóképes és kisebb a teherbeesés esélye?
- Lehetséges, hogy így teherbeestem?
- Sikerült már valakinek úgy teherbeesnie, hogy ultrahanggal figyelték a peteérését?