Hőmérőzzünk, hogy teherbeessünk (beszélgetés)
húúúúúúúúúúúha ez a ztán a jó hííííír!!Én is ugyanígy voltam!!!!Mármint hogy 8 hónapja szerettük volna a babát, és elkezdtem hőmérőzni!!Aztán az első alkalommal terhes lett ,ahogy már írtam is!!!És azért vettem tesztet mielőtt még megjött volna ,mert a hőm nem ment le a mensi előtti napokban, hanem fent maradt!!!37-36,9-37,2.........!!!Ezért ogndoltam arra hogy terhes lehetek,mivel a doki mondtahogy ha "fent" marad a hő, akkor "valami" van!!!KIBABA!!!!!!!!Szóval ha így maard a hőd, vagy még egy picit feljebb is megy akkor naggggggggyon jóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!
SZORÍTOK!!!
Szerintem a holnapi vizsgálatok feleslegesek már :-D!!
Szia Panka62!
Hát ez az, oda van írva rájuk ,de látod mégis csak sikeres volt!!nagyon fiatal volt még a terhességem kb. 9 napos és ezért volt nagyon halvány!!Aztán ahogy teltek a napok,(mert ugye mondanom sem kell hogy az elkövetkező napokban egy tucat tesztet vettem nap mint nap :-), nem szégyenlem)egyre erősebb lett a csík.Aztán elmentem orvoshoz és akkor is mégcsak 3 hetes voltam kb.Már 8 hónapja szerettünk volna kisbabát!!Szerintem nem csak "odalátos csíkjaid" vannak :-)!!Viszont a felfázással vigyázz nagyon!!Ha terhes vagy nem mindegy hogyan és mivel kezelik, meg hogy te is mit szedsz rá otthon!Pihenj sokat, tüneti szerekkel kezed magad!!és menj el Orvoshoz minél előbb!!!
Szerintem va nott valami, valaki!!!! :-)
Örülök hogy írtál!!!
Még megy a drukk ezerrel neked :DDD mégha figyelembe is vesszük a tüneteket :DDDD
De jó lenne ha sikerülne!!!! Bevallom most nem mértem a hőmet, de majd reggel megmérem!!! Aztán azért bizti gyorsan elrepüla hét és kiderül aminek ki kell derülnie, azért most egy kicsit jobban bízom, de ha nem akkor maj d a következő hónap :DDD Ja és akkor párom megy most vozsgálatra :)
Szia mindenkinek!!
Én csak a tapasztalatomat szeretném leírnia a hőmérőzéssel kapcsolatban!!Már prőbálkoztunk egy ideje(6-8 hónap) a férjemmel, de nem jött össze a baba!aztán az orvosom javaslatára elkedtem hőmérőzni!!Hogy egyáltalán van- e peteérésem ,és ha igen akkor mikor!?Az eredmény: Igen van peteérésem, és a menstruáció előtt 4-5 nappal!!na bummmmmm!!Hiába próbálkoztunk eddig mindig középidőben, mert ugye általában ilyenkor van peteérés!És amikor ez kiderült az első adandó alkalomal terhes lettem!!Valahogy éreztem is hogy tarhes lettem.Nem tudom megondani miért, Női megérzés :-)!Így hát még meg sem kellet volna jönnie de csináltam 1 tesztet.Itt volt a barátnőm is velem!!Mert a férjemet nem akartam feleslegesen " felhúzni " vele!Szóval megcsináltam a tesztet és negatív lett, ott hagytam a fürdőbe.Aztán még órát dumcsiztunk a barátnőmmel és ő elment!!Na akkor elkezdtem pakolni, és eljutottam a fürdőig.Láttam hogy ottfelejtettem a tesztet.Gondoltam mielőtt kidobom megnézem mégegyszer!!És láss csodát ,halványan pozitív volt!!!!!!!!!Rögtön visszahívtam a barátnőmet aki még alig volt pár száz méterre tőlünk.Mondtam hozzon még egy tesztet de másmilyet hogy azon is megnézzük!!Az is pozitív lett!!Ezt az egészet csak azért írtam le ,mert sokan nem hisznek a hőmérőzésben.ÉN IGEN!!!!!!!
Háááááát igen terhes voltam!!!
Jó reggelt mindenkinek!!!
MI a helyzet panka??? Írj ám, addig is szorítok neked nagyon!!! :DDD
Szia virágom :) Hát nemtudom..nagyon furcsálom hogy ma feljebb ment a hőm ilyen még nem volt de mindig az jön ami még nem volt nem? :) Igen,teszteltem egy nagyon kis haloványat :)
De nekem volt már erre példa és még sem voltam terhes,ugyhogy ha holnap nem jön meg a mensim már lehet reménykedni mert nekem mindig mint az óramű olyan pontos))De azért még a keddet megvárom..ha akkor se jön semmi akkor szerdán tesztelek egyet)Bármi legyen is nemsokára kiderül)
Vica!
Örülök,hogy te is elkezdtél hömérözni.)))
Remélem neked is sikerülni fog és babásodsz.Ha másra nem is jó a hömérözés de a p.érésedet megtudod belöle,hogy mikor legyetek együtt))))
Kívánok hozá egy nagy kalapal;-)))
Szia mindenkinek!
Panka!
Hát nem örülsz,hogy emelkedik a höd?Az teljesen jó!Én drukolok neked.Valahol olvastam,hogy teszteltél egy halványat.A halvány csíkos az már azért jelent valamit nem???
Végre egy kis változás!
Ma reggel igaz 1 órával később keltem és mértem, de 36.2*C lett. Nem tudom ez most jó-e vagy sem, ennyi lett! :)
Szia Micóka. Nekem is szokott 0,1-0,2 fokokat ugrálni az elején, szerintem ez normális. A peteérés normál(28 napos ciklus )esetén a 10-15-ik nap körül van, de akinek hosszabb a ciklusa, annak a peteérése is később van. Én úgy olvastam, hogy mielőtt meg akar jönni 14 nap kell a beágyazódáshoz, tehát a várható menszitől vissza kell számolni 14 napot, és pár nap eltéréssel, de ekkortájt kell lennie.
A pé után nekem mindig fokozatosan emelkedni szokott, ugyhogy szerintem lehetséges, hogy neked a 20-ik napon volt a péd.
Szia Micóka!
Látod, mondtam én, hogy néhány nap múlva újra a régi leszek!;-)
Szerintem az elején belefér ez a néhány tizedes ugrálás.
Azt is teljesen elképzelhetőnek tartom, hogy a 20. napon volt a peteérésed. Mennyire emelkedett meg a hőd? Magasabbra ment fel, mint a ciklus eleji adatok?
Sziasztok! Szia Vica!
Látom győzőtt az optimizmusod, ez jó! :-))
Nekem is lenne hozzátok 1 kérdésem? Szerintetek az normális, h a ciklus első felében a hőm le-fel ugrál 0,1-0,2-0,3 fokokat. A 20.napon ismét leesett 36,1-re és most fokozatosan emelkedik. Létezik olyan, h kb. csak a ciklus 20. napján van pé? Vagy törvényszerű hogy kb a ciklus közepén van ép? (bár lehet, h most nekem ez a 20. nap a középidő...).
Szia Kitti!
Tehát a 6. napodon vagy.
Ez a hő teljesen jó, mert a ciklus első felében alacsonyabb a hő, a másodikban kell magasabbnak lennie a peteérést követően.
Az is lehet, hogy a peteérés előtt vagy a napján egy picit leesik (de ez nincs így mindenkinél), majd hirtelen megemelkedik, és a ciklus második felében úgy marad.
Ha pedig sikerült a teherbeesés, akkor fent is marad.
Amennyiben leesik a ciklus végén, akkor nagy valószínűséggel a menstruáció fog jelentkezni.
Kitartás a méregetéshez!
Most én is nagyon ügyi vagyok, már 10 napja mérem.
Puszi!:)
További ajánlott fórumok:
- Sikerült-e valakinek a teherbeesés, úgy hogy nem pont félidőben voltatok együtt? (peteéréskor)
- Meg tudja nekem mondani valaki, hogy a total testosteron szint, mit befolyásol és a 3.36-os érték már magas? Befolyásolja a teherbeesést?
- Hogyan szedjem a barátcserjekapszulát, hogy segítsen teherbeesni?
- Igaz, hogy a menstruáció után 1-2 napig nem vagy fogamzóképes és kisebb a teherbeesés esélye?
- Lehetséges, hogy így teherbeestem?
- Sikerült már valakinek úgy teherbeesnie, hogy ultrahanggal figyelték a peteérését?