Hőmérőzzünk, hogy teherbeessünk (beszélgetés)
8. 3c3fbabb4e (válaszként erre: 6. - Babi83)
2007. jan. 15. 09:04
Igen.Nekem azt mondták amikor elkezdtem ezt az egészet,hogy még pisilni sem lehet kimenni.Én ezt nem birom ki.Nekm legalább 1-szer ki kell mennem.És igy is jól láthaó.
7. babi83
2007. jan. 15. 09:03
És ha babás vagyok, akkor mindenképp magasabbnak kell elnnie? Igen,de honnan tudom , hogy minél kell magasabbnak lennie?
6. babi83
2007. jan. 15. 09:02
Lányok! Igaz, hogy felkelés előtt még a takró alatt kell mérni a hőmérsékletet?
5. 3c3fbabb4e (válaszként erre: 4. - Mimo)
2007. jan. 15. 09:02
Sajnálom,hogy nálad nem müködik a hömérözös dolog.De szerintem egyáltalán nem megbizhatattlan.
Nagyon sokan ezzel a mondszerel estek teherbe.
Sőt mi több.Ha meddősségi kezelésekre kerül sor álltalában javasolják a hömérözést.Mert megismered a saját siklusod működését.
És ez nagyon fontos lehet annak aki babát szeretne.
SZERINTEM!!!
4. mimo
2007. jan. 14. 23:35
Hihi!!Ez jó!!Tényleg félrevezetted ezt a hölgyet!!!!!
egyébként biztosan müködik a módszer, csak nem olyan megbizható , mivel én is váltott müszakban dolgozom(((((((((
3. 3c3fbabb4e
2007. jan. 14. 22:12
Nem csak már untam azt írni,hogy babgyártás.Bocsi ha félrevezetelek. :))
2. f772199837
2007. jan. 14. 22:06
"babprojekt"? az vmi konyhai különlegesség? :)))
1. 3c3fbabb4e
2007. jan. 14. 22:01
Sziasztok.
Azért jó a hömérözés mert megtudjuk belöle állapitani,hogy mikor van a peteérésünk vagy,hogy összejött-e a babprojektünk.
Én 6 hónapja hömérözök és sokat segítet benne.
További ajánlott fórumok:
- Sikerült-e valakinek a teherbeesés, úgy hogy nem pont félidőben voltatok együtt? (peteéréskor)
- Meg tudja nekem mondani valaki, hogy a total testosteron szint, mit befolyásol és a 3.36-os érték már magas? Befolyásolja a teherbeesést?
- Hogyan szedjem a barátcserjekapszulát, hogy segítsen teherbeesni?
- Igaz, hogy a menstruáció után 1-2 napig nem vagy fogamzóképes és kisebb a teherbeesés esélye?
- Lehetséges, hogy így teherbeestem?
- Sikerült már valakinek úgy teherbeesnie, hogy ultrahanggal figyelték a peteérését?