Hőmérőzzünk, hogy teherbeessünk (beszélgetés)
remélem is hogy nem lesz gond!!!Most olvastam itt a hoxán a tudatbázisban a clostirol pár dolgot hát ..az egyik nőnek kitolta a normális ciklusát ami 28-29napos volt,35re!!!!!Lehet hogy velem is ez történik..!
Én nagyon megbántam hogy szedtem 2honapig!
Szerintem ez sem jo mindenkinek!
Pláne aki egészséges.
Na mindegy..most még várok ha egyhétig semmi akkor irány a dokim!
Nem lesz gond, nyugalom!!!
:)
Persze hogy johír)))) Én is nagyon boldog voltam hogy nincs semmi baja9)na meg ő is!!Mert aztán gondoltám minden rosszra szegénykém ((((
Nagyon remélem drága hogy tényleg velem se lett"semmi baj mert eddig nemvolt ez tuti (((
Jó van ez azért jó hír, hogy pároddal minden ok!!
Veled is az lesz és sikerülni fog!!! Nagyon bízom benned!! Csak jön vmikor türelem!!!
Csacsa igen legyen az az előbb most :DDDDDDDDD
A Páromnak minden lelete tök normális ))Mondjuk most egy kicsit meg van fázva de doki szerint még így is lehet így megfázval is babo az eredménye alapján )Lányok...még mindig nemjött meg ez a dög((((((((
Sőt..azon kívül hogy sűrűbben szomjas vagyok meg érzékeny a cicim na meg néha bele szur és itt nyomorgok semmi bajom)) Hát hol van??????nekem nem szokott ilyet csinálni ((((nesze neked hüle gyogyik!!ááá soha többet!!!Én nagyon bízom benne hogy nincs semmi komoly hormon bajom ((((Na még más nem is hiányozna!Puszmok szorítok!!!!!
Csacsa így van!!Elöbb vagy utobb mindenkinek sikerül !!!!!))
Nem mindenkinel hasznal a homerozes ezt a dokim mondta.
De fel a fejjel ugyis jon az a baba nalad, es nekem is jonni fog tudom, csak meg nem tudjuk mikor.
Szia drága ))én mint mondtam párszor,biztos nem vagyok babás)És ezt a mai hőm is be bizonyította)Leesett 36.5re így biztos hogy ma vagy holnap megis jön a mensim )Multhonapban is akkor zuhant le az nap mikor megjött )
Nem tuodm drága..látod pl Christenek is 37.2volt és annyi is maradt..aztán szépen megjött neki (((
Én nem tudom már mit gondoljak erreöl a hőmérősdiről..valahol valakinek biztos hogy használ)De ártani nem árt az tuti ))))))Sok sikert!!!!
Szép reggelt mindenkinek!! Jelentem nem vltam gyáva és reggel mértem 37,06 mint tegnap, nem hittem el elsőre így gyorsan mértem még egyet de az is annyi volt :)
Panka mi a helyzet nálad????
Bízz abban az 5%-ban!!!!!!!!Én nagyon bízok!!!!
Tesztet nem fogok korán csinálni, ne aggódj, még nem is gondolkodtam rajta mert várom a mensit hogy lesz vagy nem lesz vmi...
Aranyos vagy tini...de még nem biztos...de legyen igazatok!!!
Igen az 5 szazalak epp eleg :o)))))
Nekem is kb annyi van szerintem. legalabbis ugy erzem, de bizok az 5 %-ban. Te is bizz benne :o)))))
Puszmok!!
Háááááááát mit is mondhatnlk neked, a hőd alapján szerintem kisbabát vársz :-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem is így volt hogy nem ment le a hőm, bár ettől függetlenül megjött(nem annyira ahogy szokott).De rögtön csináltam tesztet ami halvány poz. volt.És ezután napról napra erősebb lett a csík!!Mert úgye mondanom sem kell hogy a következő napokban csináltam "pár" tesztet!!!
:-D
Sziasztok!!
Mi a helyzet?Panka van valami??remélem nem jött meg!!!nagyon izgulok é s szorítok neked és persze neked is Puszmók!!!!!! :-D
A mai hőm 37,06 volt és egy nappal el volt írva a vonalzóm mert a szurit most előbb kaptam, úgyhogy pénteken minden kiderül akkor kellene nem megjönnie és az lesz a mensi első napja :)))A múlt hónapban a hőm ezen a napon már laacsonyabb volt, úgyhogy most egy kicsit megint reménykedek :DDD
Annyira örülnék ám neki ha nem a hormonaid rosszalkodnának, még bármi lehet különbenis a spermák 2 napig biztos élnek még az együttlét után úgyhogy fel a ejjel!!! Én nagyon szorítok ám neked!!! küldök egy szerencse puszit!!!!
További ajánlott fórumok:
- Sikerült-e valakinek a teherbeesés, úgy hogy nem pont félidőben voltatok együtt? (peteéréskor)
- Meg tudja nekem mondani valaki, hogy a total testosteron szint, mit befolyásol és a 3.36-os érték már magas? Befolyásolja a teherbeesést?
- Hogyan szedjem a barátcserjekapszulát, hogy segítsen teherbeesni?
- Igaz, hogy a menstruáció után 1-2 napig nem vagy fogamzóképes és kisebb a teherbeesés esélye?
- Lehetséges, hogy így teherbeestem?
- Sikerült már valakinek úgy teherbeesnie, hogy ultrahanggal figyelték a peteérését?