Hőmérőzzünk, hogy teherbeessünk (beszélgetés)
Meliz!
Én azóta szorgalmasan hőmérőzök minden reggel és rögzítem egy táblázatban. Nem igazán értem, hogy mi van. Persze lehet ez még a kezdeti bénázásnak tudható be, de 3 napig zuhant, majd 2 napig emelkedett most 2 napja megint esik a hőm. Elvileg a ciklus végén vagyok, sőt már meg kellett volna jöjjön.
Panka)))
Ilyenkor szerintem nem is nagyon érezhetsz semmit.Mostanában ágyazodik be a babucikád.Én már nagyon várom a jó hirt:-)))
Ha teljesen esélytelennek érzed magad akkor annál jobban örülsz majd a jó hirnek!!!
meliz
Szia mindnkinek!
Láttom volt termés a hétvégén.
Panka szerintem teljesen jó a höd.Tudod,hogy azért emelkedik meg ilyenkor a höd mert progeszteront termel a szervezeted.Ez már nagyon jó!)))
Én mindenesetre drukoklok neked.
Mi szerdán megyünk a 3 hetes kontrollra.Uh-ra.Kiíváncsi leszek,hogy mit mond a dokim.És,hogy lesz tovább.Még most is jó hangulatom van.Pedig tudom,hogy nem sikerült a lombik.(((
Már el sem tudom hinni,hogy valamikor is sikerülhet.De most eldöntöttem,hogy valami egészen mással kezdek foglalkozni.Az élet más területén.Remélem elvonja egy kicsit a gondolataimat.
Puszi)))
meliz)))
Vicus nekem erről az jut eszembe, hogy anno huszonegynéhány évesen azt mondtam, hogy én nem szeretnék 30 éves koromnál hamarabb terhes lenni! 26 éves korom óta viszont már nagyon vágyom rá, aztán 27 éves korom óta próbálkozunk. Erre tessék most 30 éves vagyok és bármennyire is kapartam utána nem jött össze.
Arra gondoltam, hogy anno bizti jól elszóltam magam! Na de most már 30 éves vagyok, úgyhogy remélem az idén már összejön nekünk is a bébike!:)
Nálunk is eleinte a férjem volt jobban ráállva a babadologra.
Talaán azért, mert én kijelentettem, hogy 2008-ig nem szülök. Ő meg már vágyott rá.
Így beadtam a derekemat, és sikerült is a nyáron, aminek sajnos vetélés lett a vége.
Sokszor gondoltam arra, hogy lehet, hogy megérdemeltem, hogy elveszítettem azt a babát, mert előtte annyira tiltakoztam ellene kézzel-lábbal!
De azóta már én is nagyon-nagyon vágyom rá! Főleg, hogy már olyan közel voltam hozzá, hogy babám lesz.
Aztán mégsem lett.:-(
Ha szíved mélyén nem szeretnéd, akkor lehet, hogy azért nem sikerül.
Régen olvastam erről egy cikket, hogy sok nőnek, akinek semmi szervi baja nincs, azért nem sikerül a baba, mert a tudatalattijukban, valahol legmélyen nem is szeretnék még. Ez gátolja őket a teherbeesésben.
Persze ez nem mindenkire igaz, hiszen ha az lenne, akkor nem lenne ennyi nem kívánt terhesség, meg abortusz.
De szerintem ebben lehet valami!
Azért így is mond valamit a hőd.
Ha a ciklus végén leesik, akkor azt már tudjuk, hogy nem jót jelent!
De ez úgysem fog megtörténni!!!:)
Ja, amúgy szívesen, máskor is!
Mondjuk én ebben csak elméleti szinten vagyok jártas, mert nincs türelmem méricskélni.:-O
Ezt találtam:
"A szabályos görbén a ciklus első felében a hőmérséklet alacsonyabb, majd közvetlenül az ovuláció előtt hirtelen leesik (figyelem: ez nem mindenkinél történik meg). Az ovuláció után 24-48 órával a hőmérséklet hirtelen vagy fokozatosan megemelkedik és a ciklus második felében a hő pár tized fokkal magasabb a ciklus első felében mért eredményhez képest. (Nem baj, ha a hőmérséklet nem megy 37 fok fölé, mert ez egyénenként változhat, mindig a ciklus első felében mért hőmérsékletez viszonyítsuk.) Ha nem következik be a teherbeesés, akkor a menstruáció előtt egy-két nappal, vagy akár a menstruáció napján a hőmérséklet hirtelen leesik. Amennyiben a hőmérséklet fent marad, akkor jó esély van a terhességre. (Figyelem: vannak, akiknél csak a menstruáció 2. napján esik le a hő, így csak több hónap hőmérőzés után lehet következtetni terhességre.)"
Ne viccelj, hiszen te még csak a 21. napon vagy! Most fog majd emelkedni egyre jobban!
Csak az utolsó napokban is magas maradjon ez a lényeg!
Látod, Timinek is tegnap esett le a hője, ma meg menstruál is.:-(
Neked még nem szabad feladni!!!:)
Timi)))
Szivesen máskor is.Tényleg.)))
meliz
Szia Meliz.
Köszönöm szépen.
Szia panka!
Most már nagyon furdalja az oldalamat,hogy mit hoz neked a tesztelés. ;-)
Szia timi!
Ha megfog jöbnni akkor sajnos eklötte 1-2 nappal esik le a höd.Elöbb nem tudja szerintem megmutatni.De ha neked 37 felett van az nagyon jó.Én drukoklok neked.Ha valamit szeretnél tudni és tudok rá válaszolni nagyon szívesen segítek máskor is. :-)))
Olyan szépen süt ma nálunk a napocska.El sem akarom hinni,hogy jövö héttöl mondja a havat.(((
meliz)))
Szia Meliz.
Én is a szomszédból jöttem.A csajok mondták,hogy te profi vagy hőmérőzésben.Már egy hete reggelenként 37 felett van a hőm.A kérdésem az lenne,hogy mensi előtt hány nappal esik le a hőd???Előlre is köszi a választ.
További ajánlott fórumok:
- Sikerült-e valakinek a teherbeesés, úgy hogy nem pont félidőben voltatok együtt? (peteéréskor)
- Meg tudja nekem mondani valaki, hogy a total testosteron szint, mit befolyásol és a 3.36-os érték már magas? Befolyásolja a teherbeesést?
- Hogyan szedjem a barátcserjekapszulát, hogy segítsen teherbeesni?
- Igaz, hogy a menstruáció után 1-2 napig nem vagy fogamzóképes és kisebb a teherbeesés esélye?
- Lehetséges, hogy így teherbeestem?
- Sikerült már valakinek úgy teherbeesnie, hogy ultrahanggal figyelték a peteérését?