Holnap elkezdem a Dukan diétát........ (beszélgetés)
Hm...én diétáznék,de nem volt rá szükség, kaptam egy jó kis torokgyuszit és enni sem tudtam,szval sikerült fogyni is. Szerdáig itthon vagyok...sajna az étvágyam kezd visszatérni...:)
Hajrá csajok!
Ezek szerint te sem nagyon fogysz?
A mai karfiol holnap még biztos nem fog eltérést mutatni pluszban,de lehet,hogy később sem.
Én karácsony óta nem vagyok képes leadni semmit,pedig tartom a diétát.
Sziasztok!
Lehet,hogy azért nem jelentkeztek,mert elment a kedvetek az egész fogyós cécótól,mint nekem???
Még mindig egyhelyben topogok,nem tudok 77 kiló alá menni.
Be van betonozódva ez a súly nálam. ):
De akkor sem adom fel,folytatom,hátha egyszer csak megindul újra a fogyás.
Infraszauna? Ha használhatod, az segíthet.
Mondjuk okos vagyok, nekem még bérletem is van, csak arra sincs érkezésem, hogy úgy szervezzem az időmet, hogy használjam.
Pedig jól méregtelenít, ami segíti a fogyást eredményesebbé tenni. Plusz annyi kalóriát égetsz vele, mintha futnál.
És a hidegben külön jó, hogy átmelegít.
Na, addig reklámozom, hogy holnap erőt veszek magamon és beülök :D
Nem mondom,Te aztán nekiveselkedtél a témának.
Szerintem nem attól fogytál,hogy 3 napig csak ittál,hanem a fehérjézéstől.
Nálam több esetben is volt,hogy 3 napig csak folyadékon éltem / eü. probléma miatt nem szabadott ennem/és egy dekát sem adtam le,sőt.
Most viszont még a fehérjézés sem hatott,nem tudom miért. Se le,se fel.
További sok sikert!!!
Sziasztok lányok! Csak nem fogytatok el?
Napok óta senki nem mesél magáról.
Vagy talán nektek sincs jó híretek,amit el kellene mesélni?
Nekem sajnos nincs,,,,
Nem csak te nem tudsz fogyni,én is csinálhatok,amit akarok.
Most még rátett a tegnapi vacsora a vendégeimmel,és sajnos maradt kaja is,amit viszont nem fogok eldobni,hanem megesszük.
Jó,nem zsíros étel,de pl. párizsi szelet,rizs,stb.nyalánkságok.
hm...igaz...nem is fogytam a 7en :) valami nincs rendben...nem tudok ismét nekiveselkedni a diétának :( Ja és mentségemre legyen zabpehelylisztből és fruktózból volt a pali...
Jövő 7en ismét csatlakozom hozzátok...fehérjenapokat fogok tartani :)bár nem tudom,h úgy h fogok edzeni....
Jó 7végét!
Off. Elvileg van olyan, aki mindkét irányba tudja látni, de a legtöbben csak az egyik irányba látjuk elfordulni vagy balra vagy jobbra. Csak én azt hittem, hogy ha próbálkozom, akkor egy idő után rájövök, hogy hogyan forog visszafelé.
Ezt arra alapoztam, hogy az ilyen típusú állóképeknél mindkettőt szoktam látni a negatív és a pozitív képet is.
Nem állítom, hogy lehetetlen. Csak azt, hogy nem egyszerűen az akaraton múlik. Vagyis nem tudom pontosan megfogalmazni. Persze, ettől még kell próbálkozni.
Tulajdonképpen nem is a fogyás a lényeg, hanem az út megtalálása. Ellenkező esetben, ha valaki lefogy, pl. kitartóan baromi keveset eszik, akkor pont a lényeget nem tanulja meg. Vagyis továbbra sem lesz sok gyakorlata a számára helye és egészséges táplálkozás terén.
Na, ezért nem elég akaratból fogyni.
A példáid a több tíz kilós fogyásokra nagyon jók, de látni kellene, hogy ezek után mondjuk 3-4 év múlva hol tartanak súlyban, életvitelben.
Sokan hatalmas eredményt érnek el fogyásban, de nem tudják megtartani és ez meggyőződésem, hogy részben annak tudható be, hogy magukra erőszakolnak egy természetükkel nem egyeztethető étrendet.
További ajánlott fórumok:
- Vége, ma elkezdem! Nem hétfőtől, nem holnaptól, MÁTÓL!!!
- Kezdjük együtt holnaptól a diétát!Csatlakozz!
- Mától elkezdem a South Beach diétát. Csatlakozik valaki?
- Ti is gyakran mondjátok zabaroham után, hogy holnaptól újrakezdem a diétát?
- Kezd velem holnap 2x7napos sikeres diétát!
- Minden nap elkezdem a diétát, de este feladom :(