Holnap elkezdem a Dukan diétát........ (beszélgetés)
Sziasztok!
Most regisztráltam a fórumra, szóval még új vagyok itt :) A dukan diéta kapcsán keresgéltem a neten, és így lyukadtam ki ide :) meguntam már, hogy mindenbe általában egyedül kezdek bele :( Ma kezdtem a diétát, egyszer már csináltam 1 hónapig ősszel, nagyon bejött :) csak a szinten tartás szakászánál megakadtam, és hátha ugye ott voltak utána az ünnepek... de most újult erővel, neki állok újra :)
Ti még csináljátok? Látom elég sok hozzászólás van már, de sajna nincs időm ennyit végigolvasni :( de szívesen beszállnék a csapatba :)
Köszi,és remélem,hogy most már végre valóban elindulnak lefelé a dekáim.
Október vége óta tartott nálam is ez a se le-se fel állapot. Nekem is még 7 kilótól meg kellene szabadulnom,akkor érezném igazán jól magamat.
2-3 hete elkezdtem szénhidrátot is enni kis mennyiségben /eddig nem ettem/,és naponta megiszom 1 liter zöld teát.Talán ezek is a segítségemre vannak.
Kitartást,meglátod,sikerülni fog.!!
Lányok hol vagytok?
Dicsekedni szeretnék,úgy látszik,újra elindul a fogyásom. Egy hét alatt sikerült 50 dekától megszabadulnom. De jó lenne,ha így tudnék tovább haladni ismételten!
Sziasztok!
Mi van veletek,nem jelentkeztek?!
Igaz,mostanában én sem,sok a dolgom. És persze nincs mivel dicsekednem sem.
Majd talán holnap reggel megkegyelemez a mérlegem,és jó eredményt mutat,mindenesetre reménykedem.:)
Miért nem ehetsz húst?
Valójában hús nélkül is lehet diétázni,de azért a kenyeret és tésztát nem árt mellőzni. :))
Ha nem rossz kombinációban és mennyiségben eszed, akkor nem lehet az se gond.
Nekem nem tiltott a hús, de nem szeretem annyira, hogy mindennap azt egyek, főleg nem többször.
Tökéletesen egyetértünk veled abban, hogy mindenkinek saját magának kell "megfejteni", hogy merre van a visszaút!
Nekem pl. működött a Dukan, addig a pár napig, amíg tartottam magam hozzá. Valószínűleg mindenkinél hasonlóan működne. Már csak az a kérdés, hogy ki, mennyire könnyen tudná magát elkötelezni mellette.
Köszi,amiket írtál. :)
Reménykedem,hogy fog még alakulni sok minden jó irányba.
Szia Szibilla!
Én úgy gondolom,érdemes csinálni.
Nem különösebben megerőltető.
Évi elég szép eredényt elért, csak most ragaszkodik a teste a maradék kilóihoz. De biztosan fog még alakulni, csak nem könnyű kitartani egy-két hónap stagnálás mellett, még akkor sem, ha szerencséjére ez nem 5-6 kiló után következett be.
Úgyhogy érdemes, annak, aki kibírja, hogy egy bizonyos fajta élelmiszereket eszik és másokat nem.
Valóban küzdök keményen,de már nem is tudom,mi a fenéért.?
Ami 2 kiló feljött karácsonykor,az teljesen rám ragadt,nem lehet levakarni. ):
Viszont nagyon szégyellném,ha most feladnám.
Kitarónak kell lenni,és talán egyszer csak lesz eredménye.
Én sem dicsekedhetek....sajna rossz passzban vagyok...sokat eszem és nem diétásakat....de próbálok visszatérni...
Büszke vagyok Rátok :) Hajrá!
Sziasztok !
Én sem dicsekedhetek és én nekem is a hétvége a mumus /ja meg most lesz meg a bajom/úgyhogy duplán rossz.Ezért azon gondolkodom hogy a hétvégén dözsi és valószínűleg jövő héten ha bírom akkor lé diéta.
Jobban már nem tudnék óvakodni a kalóriáktól.
Tegnap is kiszámoltam mennyit ettem meg,1400 kalória volt.
Általában 1200-1400 között van a napi kalóriám,kenyér még mindig semmi,időnként kevés héjában főtt krumpli.
Most vendégem sem lesz hétvégén,nem vagyok veszélyeztetve.
Majd a jövő héten ledolgozod a hétvégi plusz kalóriákat.
Óvakodj a kalóriától! :)
Hétvége jön, ez nálam evés szempontjából mumus. Azért hátha neked most jobban megy.
Részemről nem remélek semmi jót, vendégség, szülinap, ragozzam még?! :D
Csoda történt,ma fél kilóval kevesebb voltam.
Talán elindul valami lefelé???
Sajnos én sem dicsekedhetek. :(
Mi lesz így velem? Nem leszek karcsú a nyárra,pedig nagyon szerettem volna.
De még mindig nem adom fel!!!
Sziasztok!
Semmi sikerélmény???????
További ajánlott fórumok:
- Vége, ma elkezdem! Nem hétfőtől, nem holnaptól, MÁTÓL!!!
- Kezdjük együtt holnaptól a diétát!Csatlakozz!
- Mától elkezdem a South Beach diétát. Csatlakozik valaki?
- Ti is gyakran mondjátok zabaroham után, hogy holnaptól újrakezdem a diétát?
- Kezd velem holnap 2x7napos sikeres diétát!
- Minden nap elkezdem a diétát, de este feladom :(