Holnap elkezdem a Dukan diétát........ (beszélgetés)
Igen, ma holnap takarítok. Este vasalás, a lakást nagyjából 1-én feldíszítettem, a fenyőfa van még hátra. Meg sütikeresés.
Vettem receptgyüjteményt. Receptözön, stb, de elég nehéz dukanosítani. Szerintetek ha azt írja hogy 30 deka liszt az egyenértékű 30 deka őrölt zabkorpával? Remélem igen. Meg van amibe nem 5 deka vaj kell amit elég pótolni 2 kanál joghurttal, de van amibe pl. 30 deka, ott már nem tudom elképzelni hogy lehet módosítani.
Sziasztok!
Mona, nekem bevált, hogy áttértem a harmadikba, amikor már nem mozdult sehova, és a harmadikban 1.8 kg-t fogytam még. Ajánlom neked is!
Üdv az újaknak!
abban egyetértek Monával, hogy karácsony előtt nem szerencsés kezdeni.
Piroska, remélem, már meggyógyultál!:)
Szép napot mindenkinek!
Hát elég drága. Én egy vacsi 2 személyre max. 5.000-et képzelek el, de normál kajákkal, desszert és leves nélkül. De ha a cég fizeti....:D
Mahorka, javasolnám Neked, hogy január elesjén vágj bele, itt lesznek az ünnepek, nehezen fogsz tudni elenállni az ünnepi étkezéseknek. Vagy nagyon keménynek kellene lenned, de ezt ne hiszem, mert akkor nem híztál volna meg (ezt magamból kiindulva írom :)).
Addig is gyűjts be minden információt, recepteket, és acélozd meg az akaratodat. Az nagyon fontos. Hogy nagyon akard. És utána hajrá, mert menni fog. Nem is olyan nehéz :)))
Persze, el is döntöttem, karácsonykor átállok :)
Legfeljebb januárban szigorítok még kicsit. De ezt nem gondoltam volna, hogy így megállok. Akkor sem értem, nem hiszem, hogy a testem elérte az ideális súlyt. még messze vagyok a vékonyhoz, persze nem az eddigi magamat nézem. De már nem gorcsölök rajta tovább. majd segít a jóga is.
Köszönöm a tippeket!
168cm magas lehetek kb.Sajnos nagyon sok kiló rámjött az évek alatt.Kilókban nem is tudom mennyit kéne fogynom,nem találom a kalkulátort.De amennyit csak enged a szervezetem.:)
De nagyon-nagyon jó lenne az álom 20-25 kg.Sok mindennel próbálkoztam már,amit nagy nehezen leadok az egy idő után duplán visszajön...
Köszi a segítséget,megpróbálom beszerezni a könyvet.
:DDD
Á, mitől lenne drága az egyik legújabb ötcsillagos hotel étterme?! :D
(Konkrétan: előételek 3000-4000, főételek 4000-7000, desszertek 2000. De ezek az árak a Meridienben is, meg valószínűleg a többi ötcsillagosban is.)
Szia,
Érdemes elolvasni a könyvet, nagyon sokat segít eligazodni abban, hogy mi miért fontos. Ez alapján könnyen eligazodsz, hogy mit ehetsz és mit nem.
Aztán érdemes bevásárolni minden ehető alapanyagból, hogy ha bármikor rád törne az éhség, tudj mihez nyúlni.
Sok jó dolgot találsz az Ald.ban, Lid-ben, de bármelyik nagy hiperben is tudsz zsírszegény dolgokat venni.
Ezen kívül érdemes megcsinálni a Dukan kalkulátort, ami kiszámolja mennyi az ideális súlyod, meddig tarts az 1. szakaszt, stb.
Milyen magas vagy egyébként? Mennyit szeretnél fogyni? Sok sikert!
Sziasztok!
Remélem nem zavarlak meg benneteket.Szeretnék csatlakozni hozzátok.
Nagyon megtetszett a Dukán diéta és úgy döntöttem,hogy kipróbálom.Nem ismerem még,most olvasgatok utána.Van valakinek jó tanácsa,hogyan is kezdjek neki?Sajnos ma reggel rááltam a mérlegre és 86,5 kg-ot mutatott.Nagyon szomorú vagyok miatta...
Előre is köszönöm a jó tanácsokat!
Látom Mona te is küzdesz azzal, hogy ugrál a súlyod ide-oda. Nekem is ez volt a 2. végén, és féltem, hogy ha most ilyen, mi lesz a 3. szakaszban.
És az a furcsa, hogy nem ugrál jobban, sőt.
Úgy látszik egy kicsit immunis lesz a szervezetünk egy idő után, és nem akar engedni. Hiába ettem kenyeret, gyümit, sajtot, nem ugrált tőle a súlyom.
Nem akarlak rábeszélni még a 3. szakaszra, mert azt úgyis mindenki maga tudja. Csak megnyugtatásul írtam, hogy a 3. szakasz sem fog jobban rángatni.
Kitartás addig is!
like :D
Egyetértek.
Sziasztok,
Hát úgy érzem itt már idén nem lesz nagy élet. De figyeljétek majd meg, január elején biztos lesznek jó sokan, akik bele fognak kezdeni. :)
Szép estét mindenkinek!
Én mikor kezdtem 1% volt tolerált.
Van aki akkor is evett sajtot, mindenki maga tudja. De a 100 élelmiszer listája szerintem nem véletlen van úgy megírva.
A 2 % alatti tejtermékek engedélyezettek bármelyik szakaszban. Tehát s 2%-os sajt az még belefér. A gomba az sajnos csak a PV napokon engedélyezett tényleg.
Nem tudom erre az oldalra rátaláltál-e már, de a míg hozzájutsz a könyvhöz az alap dolgok le vannak írva itt is: [link]
Húú, köszönöm a sok segítséget!
Németországban élünk, és a könyvet meg szándékozom venni, mert azt hiszem beleugrottam a diétába hűbelebalázs módra! Úgyhogy megyünk haza karácsonyra és inkább magyarul olvasnám!
A mozerella zsírtartalma 3 % alatt volt, azért gondoltam, hogy lehet. Ezek szerint a második szakaszban nem is lehet sajtot enni? :-( Mert van itt 2 % zsirtartalmas szeletelt light sajt is.
Gomba miatt szomorú vagyok. Akkor azt is csak vegyes napon lehet enni ezek szerint!
Zsu
Sziasztok!
Megérkezett az észosztó:D
Zsuzsi üdv. a csapatban.
"Tudományos" hibák: mozzarella tiltott az 1-2 szakaszban, harmadikban is csak 4 deka light sajt engedélyezett. Reggelizz még ha most nem is esik jól. Tejbezabi engem délig eltelít.
Amit írsz az szerint keveset eszel, az pedig nem okoz fogyást, hanem a szervezeted raktározó üzemmódra kapcsolt és tartalékol. A könyvben ez szépen meg van fogalmazva. Jó ha be tudod szerezni, főleg az ilyen kérdésekben hasznos.
Szóval tudományosan ez a véleményem:D
Az engedélyezett 100 élemiszerből BÁRMENNYIT és BÁRMIKOR lehet enni.
További ajánlott fórumok:
- Vége, ma elkezdem! Nem hétfőtől, nem holnaptól, MÁTÓL!!!
- Kezdjük együtt holnaptól a diétát!Csatlakozz!
- Mától elkezdem a South Beach diétát. Csatlakozik valaki?
- Ti is gyakran mondjátok zabaroham után, hogy holnaptól újrakezdem a diétát?
- Kezd velem holnap 2x7napos sikeres diétát!
- Minden nap elkezdem a diétát, de este feladom :(