Holnap elkezdem a Dukan diétát........ (beszélgetés)
Tudom mit ír ám a könyv, csak nem semmi, hogy végig támadod:-D
20 kilóhoz tényleg a 10-et ajánlja:-D
Sok sikert hozzá:-D
Kíváncsian várom az eredményeket, gondolom Te mégjobban:D
Mocorogsz is mellé valamit, vagy majd később , vagy nem is szeretnél?
Több mint egy hétig támadsz?
Nem semmi:-D
Szia!
Ez szuper:-D
Kitartást kívánok!
Szerintem ki fogom próbálni:-D
Köszi a tippeket!
Ha fűszerezed a húst és a tojásos-joghurtos, vagy sajkrémes mártogatót, akkor egész jó ízű húst kapsz. Ha kívánod, egy próbát megér. Nekem nem volt rossz ízű a zab miatt.
Én a túrógombócot is kedvelem, joghurtos fahéjjal szoktam ízesíteni.
Köszike:-D
Nem furi a zab íze hozzá...mert krémesbe bejött, zabiba bejött, de pl. túrógombócba nem:-(..így kíváncsiskodom, hogy mennyire nyers zabos az íze?
Ja, találtam és kipróbáltam egy cukkínis rántott husit is: a húat zabba, tojásba, majd reszelt, fűszerezett cukkínibe forgatni és kirántani. Az eredeti recept szerint serpenyőben elősütni, majd sütőpapíron, sütőben puhára sütni. Itt is sérülékeny a panír, vigyázzatok a forgatásnál.
nem volt rossz, bár sok íze nincs:)
Szia. Bár nem engem kérdeztél, belekotyogok, ha szabad :)
Én többfél dukanos panírozást kipróbáltam már:
darált zabkorpába forgatom a fűszeres csirkemell szeleteket, vagy csíkokat. Tojás, natúr joghurtot, préselt fokhagymát összekeverem és a húst ebbe is beleforgatom. Lehet újra zabba forgatni, vagy így tojásosan kisütni. Lehet kevés olivaolajon serpenyőben, vagy sütőpapírra fektetve sütőben "réntani". Lehet csak tojásba hempergetni, zöldfűszereket keverni a tojásba. Lehet tojásos, lidl-s ajtkrémet összekeverni, ebbe forgatni a húsokat.
Mindegyik nagyon finom, de vigyázz a sütésnél, könnyen lejön a panír.
Sziasztok!
Hogy vagytok?
Azért egy másodpercig eltartott mire leesett! :D
Nagyon jó!
Nagyon szuper!Gratulálok!
CSak így tovább:-D
Sziasztok :)
Én 3 napja kezdtem és szeretnék hozzátok csatlakozni :)
Sziasztok lanyok,
Vegre lehult a levego itt Marosvasarhelyen. A tegnap egy kis eso is volt. Ma borus es kellemes. A dietam megy, kisebb-nagyobb megszegesekkel de valahogy mar 8 kilo lement. Most vagyok a felenel, meg 8 kilo le kell menjen. Ha ugy megy tovabb, ahogy eddig, akkor meg 8 hetem van hatra.
Hát én olyan kipihent vagyok... egész nap csak fecsegtem-locsogtam a barátnőmmel! ;)
Ritka az ilyen nap!
De jól étkeztem!
A juppií, szuper az nálam szó szerint értendő..nagyon-nagyon szeretek a konyhában tenni venni, szerencsére a fiaim is szeretnek ott kotlani, így sokszor játékos a főzés (szabályokat betartva).
Ma 3 desszertet készítettem, ebből 2 Dukanos, a 3. a nem dukanozoké, de Ők a mázlisták ilyen téren, mert Ők mind3-at fogyaszthatják, én meg csak 2 félét ezekből:-D
Befőztem és kerítést festettem!
DE tornáztam is!
Babszibobó: a konyhát ilyen melegben szaunának kell felfogni és ha szeretsz szaunázni, akkor már egy fokkal jobb a közérzeted! ;)
További ajánlott fórumok:
- Vége, ma elkezdem! Nem hétfőtől, nem holnaptól, MÁTÓL!!!
- Kezdjük együtt holnaptól a diétát!Csatlakozz!
- Mától elkezdem a South Beach diétát. Csatlakozik valaki?
- Ti is gyakran mondjátok zabaroham után, hogy holnaptól újrakezdem a diétát?
- Kezd velem holnap 2x7napos sikeres diétát!
- Minden nap elkezdem a diétát, de este feladom :(