Hol voltatok nászúton? (beszélgetés)
Rómában és még picit máshol is Olaszországban.
Nagyon szép volt, bárcsak még egyszer eljutnék oda :)))
Mi 2001-ben Lilafüredi Kastélyszáloban:-)))
Görögország-Sarti.Imádtam, ha a kislányunk nagyobb lesz, együtt ismét elutazunk oda:)
Görögország-Thasszosz sziget
Csodálatos volt :)
Szardínián, de csak "pót-nászútként" kineveztük, mert az esküvő után nem volt ilyesmire pénzünk.
Sajnos igen, bár azóta még 2x voltunk a Tátrába akkor már nem volt semmi gond. :-)
Mi Egyiptomban voltunk 2004 nyarán (Hurghada, Grand Plaza Hotel). Szuperül éreztük magunkat, mintha mesében lettünk volna!!! CSak Ajánlani tudom!!! All inclusive ellátást kértünk, ami nagyon megérte - 40 fokban volt fagyi, dinnye stb. - és emellett korlátlan étel- és italfogyasztás. Egy kultúrprogramon voltunk: Kairóban. Egyszóval, csak ajánlani tudom!!!
Görögország-Paralia
Az esküvő másfél éve volt, ősszel, de mi csak tavaly nyáron mentünk el.
Busszal. Bár hosszú volt az út (majdnem 24 óra), de kárpótolt az ott eltöltött egy hét. Iszonyú jól éreztük magunkat. Gyönyörű volt a tenger, finomakat ettünk és jókat kirándultunk fakultatív programokon. Csoki barnán, rengeteg élménnyel tértünk haza, persze fájó szívvel.
Idén is mentünk volna, de pocaklakóval már nem vállalom.
:-( akkor volt részetek jócskán izgalmakban... (persze kellemetlenekben)
Mi Szlovákiában voltunk a Tátrába minden jó lett volna, ha nem akar a rendőr megbüntetni és nem veszik ki az autónk első két kerekéből a szeleptűt, mivel nem tetszett az egyik úriembernek, hogy mi ott parkolunk. Természetesen pénzt akart tőlünk kérni, hogy visszaadja a szeleptűket. :(
Még sehol,mert pocakos voltam:-)
Kréta,Santorini. Hotel Pela Maria :-)
Még sehol :) de ami késik nem múlik.
Kréta, Hotel Santa Maria. Csodálatos volt.
Azon a napon volt az esküvönk amikor a férjem a jelenlegi munkahelyén kezde a szolgálatot. A parancsnok azt monda, ugye nem megy nászútra, hiszen nincs még egy nap szabadsága sem. Tehát nem voltunk sehol.
Zakynthoson. Szuper volt! :)
Mi előnászúton voltunk csak,Párizsban,Monacoban!
:-)) jó is vissza gondolni azokra a szép napokra!
Már úgy várom a nyarat! Gondolom ti is! Addig is olvasgassuk, ki hol töltötte nászútját!
Mi Párizsban voltunk nászúton. Egy ismerős kölcsönadta a lakását. Nagyon jól éreztük magunkat.
Lefkadán voltunk (Görögország) csodaszép volt :)) Nagyon jól éreztük magunkat, életemben nem láttunk olyan türkiz kék tengert....amúgy a nyaralás előbb le volt foglalva mint az hogy tudtuk volna hogy összeházasodunk, az csak spontán jött 9 év után már jöhetett, aztán így átalakult nászúttá a tervezett nyaralás :)))
Mivel Cipruson hazasodtunk, nem kellett kulon naszutra menni, ket legyet egy csapasra. :)
Mi Horvátországban voltunk, kocsival:-))
Jó volt nagyon. Tavaly is mentünk volna nyaralni oda, de manókát vártuk már. Bár sok kismama volt anno, én nem kockáztattam!
További ajánlott fórumok: