Hogyan tudom elérni, hogy ne olvassák olyan sokan a naplómat? (tudásbázis)
meg megerősítésre a javából?
:)
mindannyiunknak szüksége van ebben az életben egy kis segítségre, nekem is!
köszönöm a hozzászólásokat!
Eddig még nem olvastam, de most megnézem!
Ha nem akarod, hogy olvassák, akkor ne a hoxán írja, hanem valami más helyen, ahol le lehet védetni......Vagy csak a gépedre, otthon, magadnak....
:))))) Ugye-ugye??!!
Az én naplóm se olvassátok el, mert az enyémben szupertitkos információk vannak. :) (kunc-kunc!)
Na, erre figyeltem fel én is...: "BŐVEBBEN A NAPLÓMBAN!"
Szóval, akkor miről is van szó?
Amúgy nekem fogalmam sincs, mi van a naplóban...s tudatlanul fogok meghalni.:)))))
Én imádom! Reggel azzal kezdem a napomat.
És biztos vagyok benne, hogy mindenkinek tetszik és hasznos. Ezt szerintem te is tudod. Remélem nem törlöd!
Ne tedd ki a naplót az internetre, hanem mentsd el az ámítógép egyik mappájába! :)
Szerintem ez egyszerű!!!
:)))))
A bemutatkozás részben is az van, hogy "bővebben a naplómban" -vagy valami hasonló..
Ha felteszed a világhálóra, ezzel már azt is engedélyezed, hogy bárki elolvassa, hiszen nyilvános. Egyedüli módon tudod elérni, hogy ne olvassák azt, ha azonnal törlöd. Vagy ha magadnak kinyomtatod a meglévőt és papíron folytatod annak írását. Garantáltan senki nem fogja elolvasni.
De végül, ez is egyfajta reklám, amit most csinálsz, nem?
Felhívod rá a figyelmet. Ezt hívják szaknyelven közvetett, azaz indirekt reklámnak.
:-))
Szerintem most hogy felhívtad rá a figyelmet még többen fogják olvasni!!!!
Jó kis reklám!!
Mint ahogy Én is!
De megígérem nem fogom olvasni!
További ajánlott fórumok:
- Ha nem szeretném, hogy mások olvassák a naplómat, le tudom tiltani valahogy?
- Hogyan tudom törölni a naplómat?
- Hogy tudom törölni az egyik naplómat?
- Nagyon szépen kérem hogyha valaki tud segítsen!Kitöröltem a naplómat, nem tudom milyen módon!
- Hogy tudom törölni a naplómat?
- Segítsetek! Nem tudom módosítani a naplómat!