Hogyan tudnék internetről vásárolni, ha nincs bankkártyám? (tudásbázis)
Nagyon széppen köszönöm nektek a segítségeteket mennem kell most szép napot nektek.
Azt írja még 85óráig meg lehet vásárolni akkor már késő?Utána érdeklödtem akiktől venném azt mondták nem csalás megbizható.
Bár a postai átfutás sokszor 1 hét is,neked meg fontos a gyorsaság is?
Végül is így postai csekken is befizetheted, ha közlöd az elérhetőségedet, hogy be tudjanak azonosítani. Én óvatosabb duhaj vagyok.
Huh, ezt nem fogják itt kitörölni?
És megbízol bennük, hogy befizetsz nem is kis összeget, ha nem ismered őket? Vannak értékelő visszajelzések a megbízhatóságukról?
Ezt Csekken is be fízethetem mert van címe.?Kedvezményezett neve, székhelye: Skoopy Kft, 1075 Budapest, Madách tér 3.
Kedvezményezett számlaszáma: 10918001-00000046-79170006 (UniCredit Bank)
Összeg: 4.470 Ft
Közlemény: 1266858-872405
Most olvasom.Az ország bármelyik UniCredit Bank fiókjában befizetheted a bónusz árát. Akkor más bankba nem is lehet ez azt jelentené?
Igen tudom csak most nem tudok be menni csak hétvégén tudok mert dolgozom.
Az átutalás látszik kézenfekvőnek, ha bankolsz valahol:)
Nem.Felsorolom a lehetőségeket.Bankkártyás fizetés
Paypal fizetés
MasterCard® Mobile
Fizetés átutalással
Banki készpénzbefizetés
Ja, látom, hogy banki befizetést is - hisz innen indultunk:))
És csak bankkártyás fizetési lehetőséget adott meg?
Banktól függ. Én egyszer belementem egy vaterás vásárlásba. Óvatlan voltam, s kiderült, hogy az illető szövetkezetis. Legalább 5 bankfiókban jártam, sehol nem vállalták a továbbítást. Az én bankom, az E., + 600 forintot kért volna, hogy átutalja a pénzt. Mivel a cucc nem ért volna meg ennyit, kértem az eladót, hogy álljunk el az üzlettől. És akkor adott egy olyan számlaszámot, amilyen bank van a városunkban, s ott ingyen fizettem a számlájára. De van pl olyan bank nálunk, amelyik nem működtet készpénzes befizetést. Rózsaszín csekken a postán lehet a számlájukra fizetni, majd úgy továbbítják az eladónak.Így nyitottam e-bankos lehetőséget:))
Alik pár km Kecskemét hozzátok, ott meg bankok tömkelege van :)
De ha érdekel privátba el küldöm nektek ha szeretnétek tudni hol szeretnék vásárolni.
De lehet elég ha anyít írok hetente jön mindig a mail hogy mikor mi van akcióba 50-70%os akciók most épp múlthéten egy szoli bérlet van akcióba azt szeretném meg venni nagyon jó áron van.
Az tudom, hogy ha az ügyfél pl OTP-s, akkor bemegyek az OTP-be és befizetek a számlájára. De mondjuk bemehetek-e az OTP-be, s kérem, hogy utaljanak az ügyfél Axa bankszámlájára.Tehát egyik fél sem ügyfele az OTP-nek. Ilyen lehet?
És mennyíbe kerülne ez nekem hogy utaltatok számlára pénzt?
Ez nem így van, ha én pl OTP bankos számlára szeretnék befizetni, de nincs ott számlám, akkor is tudok befizetni pénzt. Ugyanígy van ez az összes bankkal, kivéve a helyi Takarékszövetkezetek.
Más a helyzet akkor ha csak számláról tudsz utalni egy másik számlára. Azt természetesen csak onnan tudod intézni ahol vezetik a folyószámlád.
De a Fókusz bankból akkor utalhatsz át, ha van ott számlád. Vagy a cég is Fókusz bankos, s akkor ingyen ráfizetsz a számlájára. De olyat még nem hallottam, hogy nem ügyfélként a bank vállalja a pénzed továbbítását. Akkor marad a rózsaszín csekk, posta útján.
Mindenképpen kell tudnod a cég számlaszámát, ahova küldheted a pénzt, tehát velük egyeztess!
A céggel egyeztess először, és ő ad fizetési lehetőségeket. Egyik bankból a másikba utalni jelentős felárral lehet. Utánvétet - csak akkor fizetsz, ha viszi a posta a csomagot - sokan nem vállalnak.
Most olvasom banki készpénz fízetéssel is lehet én kerekegyházi vagyok és be megyek a fokusz bankba mert itt nálunk csak az van akkor ott mondom hogy hova szeretnék fízetni hogy müködik sajna a nevét nem írhatom a cégnek tegnap le tíltottak írtam.
Szia!Nem kell hozzá bankkártya!
Folyoszámlád van?
Ha az sincs akkor mond meg az eladónak és akkor csak a kinevezett bankba bemész és befizeted a számlájára a pénzt!
... a családban csak van valakinek. Egyeztetsz vele, hogy intézze a vásárlást, és odaadod neki az árát készpénzben. :)
esetleg utánvéttel? Amikor a futár kiszállítja, akkor fizeted ki, vagy bemész érte személyesen és ott kp-val fizetsz.
Attól függ milyen oldalról.
Valóban vannak olyan oldalak ahol csak és kizárólag bankkártyával lehet vásárolni.
Kérlek segítsetek hogyan tudnák vásárolni netrők ha nincsen bankkártyám?
További ajánlott fórumok: