Hogyan reagálsz, ha behatolnak az intim zónádba? (beszélgetés)
Én attól tudok kikészülni, mikor villamosozom vagy metrózom és vannak ezek az "idősbácsik" (legttöbbször ezeka személyek találnak be) és arrébb nem mennének hanem még jobban nyomulnak rád, és nyomják magukat hozzád, mert nincs hely! Wááááá.. undorító! A hab a tortán, mikor full büdösek és piaszaguk van! Na, de nem csak a bácsik ilyenek.. vannak olyan idióta emberek akik arrébb nem mennének pedig van hely, és ott lihegnek a szádba! Na akkor legszívesebben belerúgnék az illetőbe!
Azt sem szeretem ha valaki annyira közel jön hogy beszélgessem velem, hogy szinte szó szerinta számban van... úgy feltud idegesíteni az ilyen!
Rosszul vagyok attól,ha túl közel jönnek hozzám...próbálnék hátrálni,de nem megy hiszen akkor hozzáérek ahhoz akitől távolodni szerettem volna...huuuuuuu!!
Nem értem mások miért ilyen "nyomulósak",számukra természetes a kontaktus,számomra riasztó és érthetettlen!
Tágas helyen szemöldök fel, lépés hátra.
A szűkebb helyen szemöldök fel, hát fordít, húzódzkodás hátrébb, hátrébb, amíg valaki másnak az aurájában nem találom magam. Menekülés.
Eddig egyetlen embernek élveztem az intim zónáját.
Helyén van ez?
..kukbaszöknél örömödbe mi?????
:)))))))))
te nem????
:))
...általában . ..a beleeggyezésemet szoktam adni ...az intim zónám behatólására ....
:)))))))))))))))
szia posh!!! Hat en sem viselem. Volt olyan, hogy mergemben, amiert nem enged ki a zonajabol es csak maszik tovabb es ordit, adtam neki egy nagy pofont, csak egerutat nyerjek.
Persze csak ugy nem verem korbe a baratjat ezert, elfordulok, ez epp eleg megalazo.
További ajánlott fórumok:
- Női intim szőrzet és kedvelt fazonok?
- Mooncup intimtölcsér tapasztalatok
- A szerelmed egy veszekedés alkalmával (annak hevében) lek*váz, hogy reagálsz?
- Hogyan reagálsz ha az óvónéni megbántja a gyerkőcödet?
- Közeli barátnőd arra kér, hogy társulj hozzá és férjéhez "harmadikként". Hogy reagálsz?
- Ha egy neked tetsző férfi hangot adna annak, hogy mennyire szimpatikusnak talál, hogyan/hogy reagálsz?:)