Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hogyan lehetne leállnom a sok gyógyszerről? fórum

Hogyan lehetne leállnom a sok gyógyszerről? (beszélgetés)

11. lolita2112 (válaszként erre: 7. - 80ASIQ)
tegnap 07:52
ezt elhiszem hisz minden gyogyszernek van mellekhatasa!en csak egyet szedek magasvernyomasra es 25 fele mellekhatasa lehet,oke persze nem mind a 25 jon ki,deha csak 2-3 mar az is boven eleg,s arrol nem is beszelve ha vki tobbfele gyogyszert szed!
10. _Berry_ (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 23:05
És keresel/próbálsz legalább valami más alternatívát, hogy a problémád megszűnjön? Mert ha csak annyi, hogy nem szeded a gyógyszert, de nem is kérsz másikat, ha úgy érzed, hogy nem hatásos amit kapsz, az nem fogja még megoldani a dolgokat.
9. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 20:55

Ha azt mondod a pszichónak hogy az nem jó nem akarod szedni, akkor nem irja fel vagy mást ír fel

Az marhaság hogy feliratod, nem mersz ellent mondani, és nem váltod ki

Még véleményed/tapasztalatod se lehet arról a bogyóról

Miért is akarnál leállni a semmiröl? Max. nem mész el a pszichohoz.

8. Amaunet (válaszként erre: 5. - Srcrss)
tegnapelőtt 20:35
Nem tudjuk mivel diagnosztizálták, mire szedi a gyógyszereit.
tegnapelőtt 19:54

Mindenféle orvosi tanács nélkül, saját logikád alapján? Elég merész! Nem tudom, hogy van-e valami nevesebb természetgyógyász? Áh! Nem tudom...

A rokonságban él egy férfi, aki colitis ulcerósában (krónikus vastagbélgyulladás) szenvedett. Rengeteg gyógyszert szedett!! Elment egy híres természetgyógyászhoz, aki leállíttatta az összes gyógyszerről! (Az illető (a tgy) már öreg volt, már biztosan nem él...) Csodák csodájára, javult az állapota! Azt nem merem mondani, hogy teljesen meggyógyult, de sokkal-sokkal jobban van!

tegnapelőtt 19:31
Attól függ, milyen gyógyszereket szedsz. Mondjuk egy vérnyomáscsökkentőt, stb. nem lenne jó, ha abbahagynál, v. éppen nem is kezdenél szedni.
5. srcrss (válaszként erre: 4. - Amaunet)
tegnapelőtt 19:16
Igen, ha mondjuk agresszív vagy hallucinál, mert skizofrén stb. De számomra nagyon furcsa depressziósoktól, szorongóktól azt olvasni, hogy gyógyszeres kezelés mellett ugyanolyan szarul érzik magukat, vagy még szarabbul... Akkor mi értelme gyógyszert szedni?
tegnapelőtt 19:09
Léteznek olyan pszichiátriai betegségek amik megkívánják a gyógyszeres kezelést, hogy a beteg ne kerüljön súlyosabb helyzetbe.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Srcrss)
tegnapelőtt 19:01
Azon vagyok amiket felír be se szedem.így be se kerül a szervezetembe. nem vagyok függő még..............
tegnapelőtt 18:35
Szerintem úgy, hogy csökkented az adagot. Hirtelen ne hagyd abba, mert rossz vége lehet.
tegnapelőtt 18:30
Pszichiáter nem opció, az még többet nyomna belém,de nem engedem. Ha felírja nem váltom ki. Így is soknak tartom őket, nem szeretnék ezen függeni!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook