Hogyan lehetne leállnom a sok gyógyszerről? (beszélgetés)
Ha azt mondod a pszichónak hogy az nem jó nem akarod szedni, akkor nem irja fel vagy mást ír fel
Az marhaság hogy feliratod, nem mersz ellent mondani, és nem váltod ki
Még véleményed/tapasztalatod se lehet arról a bogyóról
Miért is akarnál leállni a semmiröl? Max. nem mész el a pszichohoz.
Mindenféle orvosi tanács nélkül, saját logikád alapján? Elég merész! Nem tudom, hogy van-e valami nevesebb természetgyógyász? Áh! Nem tudom...
A rokonságban él egy férfi, aki colitis ulcerósában (krónikus vastagbélgyulladás) szenvedett. Rengeteg gyógyszert szedett!! Elment egy híres természetgyógyászhoz, aki leállíttatta az összes gyógyszerről! (Az illető (a tgy) már öreg volt, már biztosan nem él...) Csodák csodájára, javult az állapota! Azt nem merem mondani, hogy teljesen meggyógyult, de sokkal-sokkal jobban van!
További ajánlott fórumok:
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- 21 hónapos kisfiam beteg. Kaptunk gyógyszert, de nem tudom vele bevetetni hogyan csináljam?
- Koronavírus tünetei ellen melyik gyógyszerek lehetnek hatásosak?
- Egészség: Hol lehetne a neten utánanézni, hogy egy bizonyos gyógyszert milyen másik, azonos hatásúval tudnám helyettesíteni?
- Napok óta evés után fáj a hasam és felpuffadok. Lehetne ez ellen tenni természetes módon, gyógyszerek nélkul?
- Milyen mellékhatásai lehetnek a Paroxat nevű gyógyszernek?