Hogyan lehet (újra) színes a naplóm? (tudásbázis)
Az új napló típus, a titkos napló fejlesztése során át kellett alakítanunk a naplók fejléc részét. Ennek következménye volt, hogy a teljes napló hátterének kezelése megváltozott.
A másik változás oka az volt, hogy sajnos sokan kiléptek a megszabott keretekből és az oldal azon részét is átszínezték, ami nem az ő naplójukhoz tartozott, ezért kénytelenek voltunk közbeavatkozni. Remélem megértitek, hogy egy dolog a naplószínezés, de egy másik a portál színsémájának teljes megváltoztatása.
Természetesen a jelenlegi állapot ideiglenes, már fejlesztjük a megfelelő színezési lehetőség kialakítását, ami ráadásul könnyebbé is fogja tenni a dolgot azok számára is, akik nem értenek a html kódokhoz. Színezhetőek lesznek az egyes bejegyzések, a bejegyzések fejlécei is külön, valamint választhatóak lesznek a betűk színei és a betűk típusa is.
Kis türelmeteket kérem még ezzel kapcsolatban.
Köszönöm.
Tuti Hoxáék csinálták, de nem tudom, hogy miért!
Sokkal jobb volt, mikor minden színes volt:(((
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet más betűformával és színnel írni a naplómba?
- Hogyan lehetne színészekkel ismerkedni?
- Laptopomon bekapcsolásnál csak színes, vastag csíkok láthatóak, nem reagál semmire, segítsetek, mi lehet a baj?
- Hogyan tehetném színesebbé a naplóm?
- Segítsetek!! Hogyan tudom a naplómat csinosítani?Hogyan kell olyan mérőszalagot csinálni, háttért beállitani illetve, szines szöveget?
- Tud nekem valaki segíteni? A naplómba akartam új hátteret rakni és eltünt a napló bejegyzés, csak ez a szines háttér látszik!