Hogyan lehet lezárni egy kapcsolatot/házasságot..... (beszélgetés)
Igen, az.
Érdekes, hogy sok helyen belefutok a hozzászólásaidba. Szinte minden este.
Te. Te fogod beosztani az idődet-úgy, hogy mindenre fussa. Egy nap alatt nem lehet megcsinálni egy 4 tagu családnál azt amit irtam. 2-3 nap. És a gyerekeket is bevonhatod.Ha nem birnak magukkal. Mig te csinálod a dolgokat.
Egyedül leszel velük és??
Igen, úgy ahogy mondod: megsimogatom a kis buksi fejét, mert az kell neki. Azért tart ott ahol tart.
Hát én ezt nem teszem.
Arra nem gondoltál, hogy esetleg nem azt akarják, hogy "oszd az észt", csak némi együttérzést, és véleményt várnának.
Ehelyett tőled elég kemény kritikát kapnak, arra vonatkozólag, hogyan cseszték el az életüket, és hogy te mennyire jóóóóóóóó ember vagy, mert úgy élsz, ahogy...
De ne akard már te megmondani másnak, hogy mit tegyen, vagy ha igen, akkor azt normálisan kéne, nem?!
Igen, ha megnézed a többi hsz-ét, ő ilyen...
Kicsit régimódi, kicsit okoskodó, és nagyon kíméletlen...
Mindenki rosszul éli az életét, csak ő él tökéletes, és példamutató, de van egy érzésem (rém unalmas családi) életet.
Jól van meg vagyok nyugodva-még nem vagy teljesen depis.Csak majdnem.
Felsoroltam egy csomó dolgot, amivel reggel indithatod a napot.Én drukkolok neked.
Utána milliószor elküldhetsz a búsba.
És az otthonod? a férjed? válni akarsz-közben meg azt sem tudod szinte hogy milyen nap van-mögötted 2 db gyerek, akiknek feltöltödés kéne, ehelyett ki vannak, és igy futnak neki a következő tanévnek.
Ébresztőőőőőőő
hogy mi?
ki kérem magamnak ezt a hangnemet. tudom milyen nap van és tisztában vagyok a dolgaimmal is.
További ajánlott fórumok:
- Egy kihűlt kapcsolatnak hogyan lehet véget vetni?
- Egy ellaposodott kapcsolatot hogyan lehet felpezsdíteni?
- Hogyan lehet munkát találni, ha nincs kapcsolatod és nem tudsz nyelvet?
- Hogyan lehet leküzdeni egy bizonyos személlyel kapcsolatos utálatot?
- Hogyan lehet túllépni egy 15 éves kapcsolaton?
- Hogyan lehet újraéleszteni egy kapcsolatot, ami elkezdett haldokolni?