Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hogyan lehet "leszerelni" a zaklatót? fórum

Hogyan lehet "leszerelni" a zaklatót? (beszélgetés)

1 2
25. buspics (válaszként erre: 21. - Df1e1c376c)
2020. aug. 26. 14:19
Én egy ilyen embernek nevezett állattal nem piszkolnám be a kezem 😃 Inkább bezánrám az orángutánok közé, ott verje magát.
24. buspics (válaszként erre: 20. - Fórumnyitó (anonim))
2020. aug. 26. 14:18
Nem tudom, hogy a te zaklatód mennyire elvetemült... Az exemet nagyon hosszú csatározások, viták, egymás sértegetése után sikerült leszerelni, utána elkezdtem leépíteni. De ott segítség volt az, hogy az ő családja és az én családom is mellettem állt, mert látták, hogy viselkedik velem.
23. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 22. - Df1e1c376c)
2020. aug. 26. 14:14

nem engem kérdeztél, de szerintem semennyire...azért mondtam, hogy az végülis nem tilos, hogy elmenjen az utcámban, vagy felhivjon...

múltkorjában egyszer úgy döntöttem, felveszem a hivást. feloldottam a tiltást, persze hivott is. kérdezem, valami fontosat szeretnél, hogy ennyiszer hivsz? mondja, ő csak beszélgetni szeretne. mondom, szerintem nincs miről beszélgetnünk. mire ő: aha, azért nem akarsz beszélgetni mert átvertél, s ezzel hogy nem beszélsz, be is ismered. mondom, ja. ha csak ennyit akartál akkor is be is fejezhetjük a társalgást.

leraktam s újra tiltottam.

aztán agyaltam, lehet ezzel csak még jobban felpörgettem a dolgot... :(

22. df1e1c376c (válaszként erre: 19. - Buspics)
2020. aug. 26. 14:08
És arra mennyire pattannak, hogy a (volt)párom vagy XY fenyeget, ismét kovet az utcán?
21. df1e1c376c (válaszként erre: 18. - Buspics)
2020. aug. 26. 14:06
Pedig milyen jó lenne az ilyesmi! Vagy nem is ez, hanem saját kézzel agyonverni szivlapattal <3 és azt sem bánnám, ha be kellene piszkolni a kezem, hogy elassam utána.
20. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 18. - Buspics)
2020. aug. 26. 14:05
A Párom 190 cm és 110 kiló...szerintem egyértelmű, hogy nem vagyok egyedül :D de ahogy már mondtuk is, nem lehet mindig mellettem...
19. buspics (válaszként erre: 17. - Df1e1c376c)
2020. aug. 26. 13:59
Én egyszer voltam ott, amikor rendőrt kellett hívni, mert vandálok összetörtek egy méreg drága kocsit. Seperc alatt kint voltak a rendőrök.
18. buspics (válaszként erre: 14. - Df1e1c376c)
2020. aug. 26. 13:56
Ezt nem úgy értem, hogy összeálltunk egy bandában és fenyegettük 😃 Elég volt annyit éreznie, hogy nem vagyok egyedül és nem tehet meg akármit. Sokat számít ez.
17. df1e1c376c (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
2020. aug. 26. 13:54

Nekem a zaklatom azt mondta, az egész rendőri bagázs hülye, nem tudják a zaklatásra vonatkozó jogszabályokat, csak ő tudja jól :D

Ne akard megérteni!

És lépj minél előbb, mert magyar eseteket ismerve, ilyesmire nem pattannak rögtön. Itt Angliában kijöttek max. pár órán belül, de volt hogy csak fel oraba telt, megpróbálták elmagyarázni neki mivel és miért kell felhagynia, és mivel jár, ha a rendőri figyelmeztetésre fittyet hány (plussz felajánlották, hogy hazavisznek aznap, ha még mindig fenyegetve érzem magam).

2020. aug. 26. 13:54
A rendőrség hozzáállását nem ismerem.
15. buspics (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
2020. aug. 26. 13:53

Nem érdemes vele vitázni, úgyse fogja fel, amit mondasz. Mert beteg az elméje. És az ilyen emberek nem szeretik gyakorolni az önkritikát semmilyen szinten. Nem fogod semmivel se erre rábírni. Magában mindig azt fogja gondolni, hogy neki van igaza. És ha netán fölénybe kerülsz vele szemben és békülő, vagy megbánó gesztusokat tenne feléd, annak se szabad bedőlni, mert csali. A pszichok nem úgy működnek, mint egy normális ember. Náluk az van, hogy a cél szentesíti az eszközt.

Hát ez az, nem tudatjuk... Így a leírtakból is épp elég kattantnak tűnik. Szerintem vedd komolyan. Ne várj arra, hogy magától elmúlik.

14. df1e1c376c (válaszként erre: 12. - Buspics)
2020. aug. 26. 13:48
Szerintem jobb ilyennel nem játszani, mert ha utána meg ő nyom fel a fenyegetés vádjával, még te jössz ki szarul.
13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Buspics)
2020. aug. 26. 13:47

próbáltam szembesiteni önmagával...azaz, hogyha már ennyire ócska meg stb vagyok, amit felsorolt, akkor mégis mi a lópikulát akar tőlem???

hát ez vagyok, akkor ez vagyok, változni nem fogok, mondtam. ilyen ócska emberekre ne is pazaroljon energiát, keressen magához méltót.

sajnos ezzel sem értem el semmit.

próbáltam durva lenni, visszaócsárolni, feljelentéssel fenyegetni-megint semmi.

valósinűleg nem fél tőlem, de attól viszont gyávábbnak vélem, hogy tegyen is valamit. csak igy lézengeni van bátorsága, meg a telefonba papolni.

ámbár...igaz hogy sosem tudni, mi zajlik az ilyen emberek fejében...

12. buspics (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
2020. aug. 26. 13:43

Én is sokat szenvedtem ilyen emberektől és csak úgy sikerült eddig leszerelnem őket, hogy egy nálam erősebb valakinek a segítségét kértem. Főnök, család, vagy bárki, akivel szemben érzi, hogy nem tehet meg mindent. Veled valószínűleg azért csinálja, mert nem fél tőled eléggé.

Azért érdekelne, hogy vajon mi a franc váltja ki ezekből a pszichókból ezt a ragaszkodást? Én is ismertem ilyet és ugyanez volt. Mintha a falnak beszélnék és alig tudtam levakarni magamról.

11. df1e1c376c (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
2020. aug. 26. 13:40

Én is arra vártam, hogy majd abbahagyja. Nem lehet tudni mi van egy zakkant ember fejében.

Ne halogass, mert minden hivatalos lépés is időbe telhet.

10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Buspics)
2020. aug. 26. 13:36
Jóóó magas a tűréshatárom...meg mindig reménykedek...igaz már lassan 6 hónapja reménykedek, de ez a kiélezett helzet "csak" kb egy hónapja tart...
2020. aug. 26. 13:33
Pedig ez már az a kategória, ami átlép bizonyos határokat. Én feljelenteném. Vagy meddig akarsz még várni? Amíg teljesen becsavarodsz tőle?
2020. aug. 26. 13:32
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Guruljka)
2020. aug. 26. 13:32

huhhh, ez igy egy az egyben kimeritette a fogalmat.

köszi!

egyre inkább afelé hajlok, hogy mégis a hatósághoz fordulok, pedig ezt nagyon el akartam kerülni. tudom hogy nem lesz egyszerű menet...

6. df1e1c376c (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. aug. 26. 13:31

Erre nincs más megoldás, csak a hatóság.

Meg a biztonsági beállításaid alaposan át kellene nézni. Mégis hogy láthatott közös képet a tiltások után?

2020. aug. 26. 13:27
2020. aug. 26. 13:25
Egész nap nem lehet senkit kísérgetni. Jól meg kellene az ilyet ruházni. :P
2020. aug. 26. 13:25

Megvédene, de mitől? Bántás, támadás hála az égnek még nem ért. Nem is áll meg a ház előtt, csak lelassit.

Állandóan a párom sem lehet mellettem.

2020. aug. 26. 13:22

Már a hîvások miatt is feljelentheted.

Vagy szólj az új párodnak,hogy védjen meg.

2020. aug. 26. 13:17

Együtt voltam néhány hónapig egy férfival. Butaság volt, akkor is tudtam, de nagyon egyedül voltam stb, meg tudhattam volna a jelekből, hogy valami nem stimmel...

Ő azonnal halálos szerelembe esett, majd halálosan megsértődött és ezeket a köröket futotta havi 1-2 alkalommal.Elkezdett ellenőrizgetni, számonkérte hol és miért voltam, stb. Én igazából nem is vettem komolyan, nem kötődtem hozzá érzelmileg és ezt többször el is mondtam neki, hogy ne legyen félreértés. Persze az ilyen emberek ugye ezt meg sem hallják.

Lehet nárcinak nevezni, de a fülemen jön már ki hogy mindenhonnan ez csöpög. Viszont igaz, hogy a nárcik jellemzése teljesen stimmel rá, sőt még sok más is, s emiatt talán egy egész más kategóriába esik...úgyhogy inkább nevezném pszichopatának...

A történet lényege, hogy a sokadik hisztikör után én végérvényesen lezártam a kapcsolatot. Próbáltam megértetni vele, hogy miért döntöttem igy, de esélytelen volt. Amikor látta, hogy nem gondolom meg magam, elkezdett mocskolódni. Lehordott mindenféle kétszinű rongynak, ócska jellemtelennek meg nem is tudnám felsorolni, mi minden lettem. Amikor meguntam ezeket hallgatni-olvasni, szóltam neki és letiltottam minden vonalon. Akkor elkezdte a barátnőimet hivogatni, és nekik szapult. Miután ott is tiltásra került, a 14 éves lányomat vette sorra és neki akarta megmagyarázni, én milyen ócska vagyok. Persze ő is tiltotta.

Ez tartott kb 2 hónapig.

Kb egy hónapig utána csend volt. Már kezdem reménykedni, hogy mégis megértette, nem ért célt a taposóhadjárata. Habár nem is tudom mi lehetett a célja...

Időközben én rátaláltam a Páromra, lassan kiépült egy csodaszép kapcsolat ami azóta is tart. Viszont az első közös nyilvános fotó megint kiborithatta a bilit pszichókánál, mert azóta-kb egy hónapja odáig fejlődött a dolog, hogy naponta 5-10szer hivogat, a házam előtt kocsikázik random időpontokban,-reggel 7kor, délben, délután, este 10kor...tudom hogy nem véletlenül jár erre, mert senkije nincs a mi környékünkön. Meg amúgy sincs senkije...

Azt is észrevettem, hogy a ház előtt az utcán elmozdulva találtam dolgokat, amiket szándékosan hagytam bizonyos helyen.

Sokszor előfordult, hogy a munkából kijövet épp a cég előtt autózott, s hazáig követett, vagy ha gyalog mentem, 5 kört tett a tömb körül, folyton szembejött...

Már-már vicces lenne, ha nem lenne egy olyan hátsó megérzésem, hogy ez a dolog még csak most fejlődik fel, mert faluban élünk, tudhatja hogy a Párommal tartósan együtt vagyunk.

Nem vagyok egy félős, beijedős tipus, de ez az állandó feszültség már kezd gyomorgörcsöt okozni nálam. Próbálok én nem figyelni, de a hiváslista pl kimutatja, hányszor hivott még ha le is van tiltva. És már a gyerekeimnek is feltűnt, hogy mindig itt autózik...

A kérdés az, hogy miként tudnám leállitani anélkül, hogy kénytelen lennék a hatóságot is bevonni. Igazából nem is tudnám mivel feljelenteni...a hivások miatt? Az utcában autózni nem tilos...tulajdonképpen semmi törvénysértőt nem követett el...

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook