Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Hogyan lehet lánygyermekem? fórum

Hogyan lehet lánygyermekem? (tudásbázis)

1 2 3
11. 754c7e07c3 (válaszként erre: 9. - Zsuzsa88)
2008. febr. 8. 10:49

Én is így tudom. :))

Bocs, Kleca.

2008. febr. 8. 10:24
hat szerintem csak ugy ha a fennvalo ugy akarja
9. Zsuzsa88 (válaszként erre: 8. - Ec63a7fc29)
2008. febr. 8. 10:09
Ez nem igaz. A lányok sokkal lustábbak, mint a fiúk. Nekem ugyan nincs tapasztalatom a témában, de nem csak bioszból tanultuk, de a környezetemben is így tudták szabályozni, hogy kislányuk legyen: mivel a lányok lustábbak, de tovább élnek, ezért a méhben 3 napig élnek. Ha biztosra szeretnél menni, akkor peteérés előtt szeretkezzetek a pároddal. A fúk gyorsabban odaérnek, mint a lányok, de üres méhre lelnek. A lányok viszont szépen lassan, megfontoltan közelítik meg a célt, és amikor odaérnek, türelmesen várnak. Ha 3 napon belül van peteérésed, egyik pici leányzó előtt ott lesz az életet jelentő petesejt :) Sok sikert!
8. ec63a7fc29 (válaszként erre: 6. - Hisztikirálynő)
2008. febr. 8. 08:43

KB így.

Egészen pontosan, a méhszájat kell naponta megtapintani. Ha kemény, mint az orrod, akkor nem fogsz megfoganni, zárva van a méhszáj.

De ha puha, mint az ajkad, akkor nyitva van a méhszáj, mehetnek az ondósejtek.

Lány bármikor lehet. Fiú akkor, ha az első menetből, már legalább 3 napja nem voltatok együtt, s a méhszáj nyitva van.

Tehát ha lányt szeretnél, akkor sűrűn gyakorolgassatok, de ha volt néhány nap kihagyásotok, akkor az első "adagot" hagyjátok kárba veszni. Állítólag a savas-lúgos közegtől függ és attól, hogy a fiúk nem olyan fürgék, mint a lányok...

Megjegyeztem, mert 3 lány után magyarázta el egy barátnőm. Neki amikor lányt akart lánya lett, amikor fiút akart, akkor fia lett.

7. 754c7e07c3 (válaszként erre: 5. - Rberni)
2008. febr. 8. 08:40

Jogos, nem jogos, előre ezt eldönteni sajnos nem tudod.

Kipróbálhatsz dolgokat, de nem tudom, mekkora a sikerrátája.

pl. Banán. A banánt nagyobb mennyiségben fogyasztók között sokkal több lánygyermek született, mint a kevés, vagy egyáltalán nem fogyasztók körében.

Kipróbáltam, napi két kilónál is fiam lett.

A fiú spermiumok gyorsabbak, tehát, ha a peteérés előtt 1 nappal szexeltek, a lány spermiumok még életben lehetnek, így esélyesebb a lánygyermek.

Ezek apróságok.

Nem tudományosan írtam, ne tessék támadni. :))

2008. febr. 8. 08:36
A xx kromoszómát tartalmazó hímivarsejtek gyorsak, de rövid életűek, tehát ha az akció a peteérés végefelé van, akkor valszínűsíthető a lány. Az xy kromoszómát tartalmazó hímivarsejtek lassabbak, de tovább élnek, szóval, ha az akció a peteérés elején van, akkor az xy kromoszómák érnek oda a petesejthez, mert az messze van és addigra a xx kromoszómájúak kipurcannak. Asszem. De lehet, hogy tévedek:)
5. rberni (válaszként erre: 2. - Ccd9bb7d17)
2008. febr. 8. 08:27
Igérem szolni fogok!Két fiú után szerintem jogos,hogy lányt szeretnénk!!
2008. febr. 8. 08:25
Ez nem a nőn múlik. Ha a papának xx kromoszómaszáma nagy, akkor csak kislánya lehet. Ha több az xy akkor fiú. Bár vannak kiszámoló időszakok, amikor meglehet állítólag szabni milyen nemű legyen a gyermek, de ez sem csak a számszerűségtől, hanem a ffi kromoszómáitól függhet!
2008. febr. 8. 08:23
Úgy, hogy nem állsz velem szóba!:)
2008. febr. 8. 08:23
ha tudod majd szolj már légyszi nekem is:))
2008. febr. 8. 08:21
Hogyan lehet lánygyermekem?
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook