Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogyan készíthető el a lazac? fórum

Hogyan készíthető el a lazac? (tudásbázis kérdés)


17. 0260f21e84 (válaszként erre: 16. - 0260f21e84)
2008. okt. 25. 10:31
Ja, azt kihagytam, hogy hosszu tesztaval kell, capellini a jo allitolag, de en ebbol nem csinalok gondot. Jo a spagetti is, vagy a feszekteszta.
2008. okt. 25. 10:29
En ugy csinalom, hogy apro darabokra vagom a lazacot (kicsit maceras a csontja miatt) meg a koktelparadicsomot es osszerottyintom, so, bors. Hamar kesz. (Lehet hagyman is piritgatni elotte, aki szereti)Egy masik edenyben rikottat osszeolvasztok tejjel. Egy 3. edenyben meg fozok hozza tesztat, majd nyakonontom a tobbi edeny tartalmaval. Utolag megszorom petrezselymmel.
2008. okt. 24. 22:09
Nekem a kedvencem: mustárt összekeverem majonézzel, adok hozzá sót, őrölt borsót olívaolajat. Mindezt rákenem a lazacra vastagon mindkét oldalon, aztán fólia és be a sütőbe. Készítek hozzá törtburgonyát és párolok brokkolit fokhagymával. Nagyon finom!!
14. balint_kata (válaszként erre: 13. - 1a50c86bb0)
2007. dec. 20. 14:14
:))
13. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 12. - Balint_kata)
2007. dec. 20. 14:09
Sajnos az utolagos sozas mar sokat nem er, ha husrol van szo. No mindegy, azert tulelem ezt a kudarcot :))
12. balint_kata (válaszként erre: 11. - 1a50c86bb0)
2007. dec. 20. 14:08
Ja, ertem! Igen, ez nalam is mindig igy van.
11. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 10. - Balint_kata)
2007. dec. 20. 14:06
Keves sot raktam ra, egyebkent idaig meg mindig finom lett, most kisse elsiettem. Amikor ugy fozok, hogy nem vagyok ehes, nem figyelek annyira az etelre es ez erzodni is szokott rajta.
10. balint_kata (válaszként erre: 9. - 1a50c86bb0)
2007. dec. 20. 14:03

De hogyhogy elfuseralt lett?

Balzsamecettel is biztosan fini! Vagy megsem?:))

9. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 8. - Balint_kata)
2007. dec. 20. 14:02

Remek otlet, kar hogy az elfuseralton mar nem lehet segiteni ily modon :))

Legkozelebb kiprobalom.

2007. dec. 20. 13:58
Nos, eleg gyakran es sokfelekeppen eszunk lazacot. Nekem az egyik kedvencem az a valtozat, hogy a lazacfilet borevel lefele forditva rateszem egy enyhen olivaolajas alufoliara (ez nyilvan lehet sutozacsi is, vagy sutopapir...) es a tetejere rakupacolok ket kisebb kupac (1-1 teaskanalnyi) sajat keszitesu fuszervajat (ebben so, feherbors, aprora vagott kapor es kis frissen facsart citromle van) es az egesz tetejere rateszek egy-egy vekony szelet citromot. Az egeszet jol bebugyolalom es 200 fokos sutoben keszre parolom. Probaljatok ki, nagyon finom!
7. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 6. - Lily3)
2007. dec. 20. 13:51

Semmi kulonos, csak talan 1 fokkal ehetobb, mint szimplan sozottan. Bar jelezte a ferjem, hogy sotlan, 1szoval a mai mutatvanyom is feledheto volt :D

Valami igazan finom lazac-recept engem is erdekelne.

6. lily3 (válaszként erre: 5. - 1a50c86bb0)
2007. dec. 20. 13:32
És igy milyen?Én valami különleges receptet kerestem,de látom ti is egyszerüen készítitek.
2007. dec. 20. 13:04

Eppen most sutok. :))

Csak megsoztam es leontottem balzsamecettel.

4. 'szti (válaszként erre: 3. - Lily3)
2007. dec. 20. 12:56
én szeretem, de karácsonykor a standard rántott ponty lesz
3. lily3 (válaszként erre: 2. - 'szti)
2007. dec. 20. 12:48
Köszi!Én ma baconba tekertem és a sütőbe sütöttem meg.Nem nagy szám,de az is lehet hogy magával a lazaccal van bajom.Pedig karácsonyra ezt is gondoltam.Hú,anyukámnak nem tudom fog-e ízleni.
2007. dec. 20. 12:30

megsózom, citromlét és zúzott fokhagymát teszek rá, majd vajban megsütöm

nagyon gyorsan kész és nem szabad túlsütni

2007. dec. 20. 12:27
Ti hogyan készítitek el a lazacot?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook