Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogyan kell finom gesztenyét sütni? fórum

Hogyan kell finom gesztenyét sütni? (tudásbázis kérdés)


2008. szept. 22. 08:03
Bekell vágni egykicsit és rövid idő alatt kell megsütni,nem szabad kiszárítani.
10. Magdi8
2008. ápr. 20. 19:19
Áztasd be 10-15 percre forró vízbe, ettől megpuhul a héja. Vágd be éles késsel keresztbe, majd forró sütőbe süsd addig, amíg meg nem puhul a belseje, és szét nem nyílik a héja.
2007. okt. 29. 13:58

Sziasztok!

Beáztattam 1 órára, és úgy sütöttem ki...nagyon finom lett,és könnyen pucolható:)

Köszönöm a segítséget!

2007. okt. 27. 19:37

Én idáig mindíg bevagdostam, de sok kemény lett,és nehezen pucolható.Most akkor beáztatom vagdosás után,és leírom mi lett bellőle.

Köszi minden kedves hoxásnak a segítséget.

7. NOA
2007. okt. 27. 18:59

Beáztatod kb. 1 órát vizbe miután bevagdostad.

Ez a leleke az egésznek, majd sütöd.Alig kell isztítani.

2007. okt. 27. 17:58
be kell vágdosni és akkor nem lehet elrontani
5. monee1 (válaszként erre: 4. - D606bc0fd7)
2007. okt. 27. 13:56
köszi,kipróbálom:)
4. d606bc0fd7 (válaszként erre: 3. - Monee1)
2007. okt. 27. 08:19

Mi kicsit beszoktuk vágni a gesztenye héját és mikrózzuk pár percig, akkor szétnyillik és elég finom is lesz.

Nem szoktunk sokat készíteni egyszerre.

2007. okt. 27. 08:01
Hát az biztos,de kaptam 5kilót ajándékba.Megpróbáltam sütés előtt lepucolni, de 20 szem után felmondta a kezem a szolgálatot.Sztem marad a sima sütés, és a vesződés a héj leszedésével:) Azért köszi:)
2. Hoxa
2007. okt. 26. 12:37
Szerintem a legjobb az egész, pucolt, mirelit gesztenye. Nincs az a vesződség vele, mint a sim gesztenyével, hogy a fele rossz, a másik felét meg nem lehet kiszedni a héjából. :)
2007. okt. 26. 12:15
Hogyan kell finom gesztenyét sütni?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook