Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogy kell a gesztenyét sütni, hogy szépen lejöjjön a héjja, ne maradjon szőrös? fórum

Hogy kell a gesztenyét sütni, hogy szépen lejöjjön a héjja, ne maradjon szőrös? (tudásbázis kérdés)


2011. máj. 17. 10:43
Mindenképpen bele kell vágni.
2010. dec. 23. 16:41
Én csak keresztben bevágom a tetejét, és úgy sütöm meg lassan - ez a beáztatós dolog nekem még új, de lehet kipróbálom majd :)
3. 3f5c70e7b8 (válaszként erre: 1. - Zsanci79)
2010. dec. 23. 16:24
Én úgy szoktam, hogy a keresztbe bevágott gesztenyéket jó meleg vízben áztatom kb. fél óráig, és a vízbe teszek egy evökanál mézet is. Mi elött a sütöbe teném, nem szárogatom meg, kicsit nedvesen kerül a tepsire.
2010. dec. 23. 16:22
Be szoktam áztatni előtte, de így is soknak nem jön le szőröstül a héja.
2010. dec. 23. 16:21
Hogy kell a gesztenyét sütni, hogy szépen lejőjjön a héjja, ne maradjon szőrös?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook