Hogyan kell adóznom ebben az esetben? (tudásbázis)
3. unom (válaszként erre: 1. - Manci*)
2016. aug. 17. 08:44
Először számolj, megéri-e a Meskán árulni, ha csak időszakosan akarsz. Lehet, elég egy céges Facebook oldal, és mikor idény van, akkor hirdetésre költeni.
Utána menj be a Nav-hoz, ott elmondják, mi mivel jár. Úgy gondolom, adószámos magánszemélyként érné meg inkább, akkor nincs havi kötelezően fizetendő adó.
2. Manci*
2016. aug. 17. 08:25
A tevékenység nem rendszeres lenne,hanem megrendelésre ill. idényszerű./ Farsang,karácsony,Húsvét... / Ha szabályosan szeretném csinálni,azt hogyan tegyem.Köszönöm!
1. Manci*
2016. aug. 17. 08:21
Főállás szeretném a kézműves termékeimet árulni A Meskán ill. internete.Hogyan kell adóznom?Mi a menete?n.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan reagálnál ebben a helyzetben: Valaki felkér valamire, de miután nem kellesz, nem reagál a leveleidre?
- Az albérlővel csak a rezsiköltséget (gáz, villany, víz) fizettetem ki, kell akkor adóznom utána?
- Örököltem földet amit várhatóan ki fognak sajátítani autópálya építés céljából, ha elfogadom az ajánlatukat akkor kell-e adóznom utána?
- Munkanélüliről mentem gyesre, kell adóznom, tavaly sem kaptam csomagot?!
- Ha eladok egy lakást és az összeget nem lakásvásárlásra költöm mennyit kell leadóznom utána?
- Van egy házam amit értékesíteni szeretnék, ha u.annyiért adom el mint amennyiért vettem, visszafizetem a fennálló hitelemet, kell adóznom?