Hogyan ismerkednél, ha 35 feletti független nő lennél? (beszélgetés)
De ugye ezt nem mondod a "pasiknak" ,hogy menni csalódás ért? Ugye nem állsz le panaszkodni?...
Mert ha igen..,hát attól nyúlcipő...
Osztom a véleményed, csak a tálalás nem tetszett.
Valakit el lehet küldeni úgy is a francba,hogy alig várja az indulást..:D
Jaj, hát csak rápillázok az áldozatomra, így csevegést csikarok ki! Nemtudom miebben a cucc!:DDDDDDDDDDDD
Félre a tréfát! Az látszik a nőkön, hogy tartós kapcsolatra vágynak, amiből az jön le a (pasiknál), hogy a Férfi békjot kap! Ezt kerülik a pasik, mivel minden ...szinte minden fickó egy kalandra vágyik! Az olyan nő, aki görcsösen ragaszkodik a kapcsolat létesítésre az nem veszi észre, hogy úgy viselkedik, mint egy anakonda, ki megszerzi az áldozatát és "megfojtja".
Tehát lányok, aki szeretne egy kapcsolatot az tanuljon meg flörtölni és fesztelenül csevegni!ÉS MOSOLYOGNI!
Ahhoz hülye volt szegénykém... Én kértem telefonszámot, de nem adott... Persze én sem, mert csak egy telefonom van, aminek ismerte a számát. Fényképet is kértem, de azt sem küldött, pedig ugye "Rólam" volt fent kép...
Miután így meghiúsult a randi, hazaérve találtam egy emailt az ál-email postafiókomban. Ki lettem osztva rendesen, hogy szólhattam volna, hogy nem megyek... Na persze... De akkor hol lett volna az élvezet... Még ma is jókat vigyorgok azon, hogy milyen jól esett akkor a szivatás... És szerintem fogalma sem volt róla, hogy meg lett leckéztetve... De legalább dühítette, ennyit elértem vele... Megérdemelte, nagyon csúnyán kihasznált...
Ti csajok, Ti csajok....
Miket nem tesztek :)
Hát...és elment a randira fénykép megnézése nélkül?
Vagy csadorban fotoztad magad? :D
Nekem is van pár 80 feletti barátnőm, jó hogy vannak nekem!
Na, látom Judit belemerült a szinglifórumokba!
Én is megyek fürdetni a gyerkőket!
Jó éjt Nektek!
Én nagyon szeretem az időseket. Rengeteget lehet tanulni tőlük. Annyira imádom ahogy beszélnek a múltról,,,akkor még a nap is máshogy sütött.:)
Volt tisztelet,előzékenység,megbecsülés, szeretet,és minden olyan ami a ma már ritka.
Persze: egyszerűen írd be a szavakat ide a keresőbe:
szingli
egyedül
magány stb, majd meglátod, miket dob ki, és ami tetszik, oda benézel.
Na, biztos lesz pár nyugdíjas oldal is, én is fent vagyok egy ilyenen, imádok az idősekkel beszélgetni!
Sok sikert!
Á-á, kivételesen nem a férjemre gondoltam :)
Tudsz valakit te is?
Szia!
A pasi és a férfi nem ugyanaz! Eddig csak pasikkal talákoztam, akik azt gondolták, hmmmm.... pár hétre jó lesz nekem.... Hitegettek, kihasználtak érzelmileg...
Nem tudom mi történik a másik nemmel mostanában... Lehet, hogy tényleg több a nő és emiatt vérszemet kaptak! :)))
Én kb. msáfél hete megint regisztráltam egy netes társkeresőbe, de gyorsan töröltem is magam... Írrtam három fickónak, az egyik visszaírt, de minek... Egy arrogáns disznó volt... Visszaírtam hasonlóan kedves stílusban és leléptem a portálról...
Voltam spontán is ikdén májusban! :)))) De oylan spontán, hogy még magam is meglepődtem.... Ott is kaptam egy félreérthető választ a kérdésemre, aztán ott hagytak lógva, hogy majd agyaljam ki magamban, hogy akkor mi is van...
Én már nem is akarom megérteni az Y kromoszómásokat... Feladom....
És köszi a hozzászólásokat!! :)))
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban?
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Csak beszélgetni, ismerkedni szeretnék
- Ti hogyan ismerkednétek meg egy olyan férfival akivel egy épületben dolgoztok, de nem vagytok kollégák?
- Budapesti anyukákkal ismerkednék!