Hogyan ismerkednél, ha 35 feletti független nő lennél? (beszélgetés)
Szia anakitti!
Az ötlet fenomenális!!! :))) Csak mint említettem nekelm nincs ilyen mozgósítahtó barátnőm. Két igazi jó csaj van, akiket imádok, de mindketten házasságban, az egyiküknél 1, a másikuknál 3 pici gyerkőc! Így nem igazán tudok lánybulit csinálni! :(
Szia rohiani!
Voltam már úgy, hogy már tényleg nem akartam, és akkor jött! Igaz, hogy nem tartott pár hétnél tovább, jól felültetett. Talán bennem van a hiba??? Annyit gondolkodom ezen...
A virágzáshoz bimbó is kell, de azt valahol elhagytam, azt hiszem :)))
Köszi a segítséget! Mindenkinek!
Ja a könyvtár is nagyon jó.
Ha én ebbe a helyzetbe kerülnék, akkor mindenképpe valami olyan helyre mennék ismerkedni amilyen kaliberű pasit szeretnék, és amilyen én is vagyok.
Sokan azt mondják, hogy nem kell keresni és akkor jönnek a pasik maguktól, elég annyi, hogy végig mész az utcán. Nekem ilyen mindig akkor van, ha boldog párkapcsolatban élek, és látszik rajtam, hogy "virágzom". Ez vonza a pasikat.
Szóval virágozz, áradjon belőled az elégedettség, a boldogság és akkor a pasik fognak körülötted döngicsélni, mint a méhek a virág körül. De azért járj el otthonról, akár egyedül is. Egy bevásárló központba beülhetsz egyedül is kávézni, teázni, lehet, hogy nem sokáig ülsz majd ott egyedül.
Sok sikert!!!
Mi a helyzet akkor, ha nincsenek olyan mozgatható barátok, barátnők??? Egyedül nem szívesen járkálnak a nők szerintem! Főleg nem az éjszakában!
Az uszoda nem rossz gondolat, rohiani! :)))
A netes társkeresővel már megjártam párszor, nagyon sok a humbug hirdetés!
Köszi az eddigieket, ha van ötlet még, írjatok bátran!
Üdv, Judit
Ismerkedni nagyon sokféle helyen lehet, főleg olyan helyeken ismerkednék ahová egyébként is szívesen járok.
Én pl: bárokba, pubokba nem járok, tehát csak azért, hogy megismerkedjek ott pasikkal nem is mennék, mert nem az én világom és valószínűleg a pasi sem lenne az.
Ha jársz uszodába, konditerembe, szinházba, ott is lehet ismerkedni.
Én nem bízom a szórakozóhelyes kapcsolatok tartósságában.
Sziasztok! Gondolom nem csak engem foglalkoztat a téma. :))))
Tippeket, ötleteket, tanácsokat, tapasztalatokat írhattok korlátlan mennyiségben! Segítsünk egymásnak, ha van jó ötlet, jöhet!!!! :)))
Üdv, Judit
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban?
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Csak beszélgetni, ismerkedni szeretnék
- Ti hogyan ismerkednétek meg egy olyan férfival akivel egy épületben dolgoztok, de nem vagytok kollégák?
- Budapesti anyukákkal ismerkednék!