Hogyan hódítsak meg egy focistát? (beszélgetés)
Rengeteg helyes magyar focistapasi van :))
Puskás Öcsi a fiatalkori képein helyes :D
pár beugrik de nem találom őket helyesnek, egy kaptafa-semmi különleges.
persze szubjektív.
Én nem is ismerek hires magyar focistát, legalábbis most igy nem ugrik be...meccset nem szoktam nézni...egy helyes focista, akit ismerek, az a kollégám :DD
azon gondolkodom láttam-e valaha helyes magyar focistát de nem rémlik..
:)
Miért csak a csunya vagy jelentéktelen nőknek van jó pasijuk? :DDD
Na erről kezd eszembe jutni egy másik fórumcim :D
Neveket nem szeretnék írni,de hány focistának van mo-n nagyon csúnya bnője? Soknak.Nem ez a lényeg. :)))
Az egyálatlán nem igaz minden esetben, hogy az a lényeg nekik hogy jó nő legyen és ennyi, az egyik kollégám is focizik, állati pasi, és olyan barátnője volt ezelőtt, hogy amikor megtudtam, csak néztem mint a moziban, hogy ilyen jó pasinak olyan barátnője volt, nem is szép meg nem is dekorativ, viszont önbizalma az van rendesen, tehát ebből kifolyólag meg tudta hóditani, szoval az önbizalmon van a lényeg.. :-)
Nem kell plázacica-szerü nőnek lenni.Én sem vagyok,és soha nem is voltam az.Mégis volt focista társam.A kívűlállók így gondolhatják,de tévednek.Ők is csak emberek,PICIT más az ő meghódításuk módszere,de mégiscsak emberből vannak.Menj és beszélgess vele!Ha RÁD FIGYEL,HA FELKELTED A FIGYELMÉT,NYERT ÜGYED VAN!Különben ne erőltesd.
Ami zavaró, ha egy focista a párod, mindig az edzésekhez és meccsekhez kell igazitani a programokat, nyáron jó ha pár nap leállás van akkor kell menni nyaralni, meccs elött no buli, no szex, persze utánna soxor berúgnak, a hugom pasija ilyenkor folyamatosan nekiszalad az éjszakának aztán érj utol egy csatárt:-) De ez egyébként komoly, mi kocsival megyünk utána de volt, hogy igy is leelözött-hiába az a fene nagy energia. Egyébként attól függöen hol játszik a fizetés elég szép, de nök mindig is lesznek körülöttük, jah és lényeg, hogy ö válasszon ki téged, legalábbis igy kell hinnie:-) Sok türelmet hozzá, többet mint más pasikhoz, sajnos-vagy hála isten-ezt mindenki döntse el maga:)!
:DDDDDDD
Egyébként a focistáknak tényleg az a fontos, hogy szép legyen a nő, ez az elsődleges náluk.
Itt pl. Debrecenben a Lokisoknak egytől egyig szép és dekoratív a felesége, barátnője.
És ez máshol is így van...
Akkor nem értem, miért irtad előbb azt h rájuk igenis más módszer kell :))
Olvass vissza lentebb,ezt már én is írtam....
Egyáltalán nem megközelíthetetlenebb. Ugyan olyan ember mint az összes többi... azért mert nem egy irodában ül és tárgyal, vagy nem épp tüzet olt, hanem rúgja a labdát? Ugyan olyat sz.r.k mint a többi :-PP És ezt nem sértésképp irom, hanem mert tényleg igy van. A magyar focisták azért nem olyan hiresek és nagymenők mint pl. Beckham vagy Ronaldinho.
:D:D:D
Hát igen, a Hogyan tudnék öregebbnek látszani téma már kifulladt....itt egy újabb elmés kérdés...
Az a baj a focistákkal, hogy szezon idején csak a foci folyik a Tv-ből és simán lemond egy közös programot a haveri sörös focinézős haverok miatt.
Ja és nincs sex meccs előtt!!!
Melyik pasi éri ezt meg??
Inkább felmászok egy macskáért a fára a tűzoltóért:P
Egy nő sosem mondhatja, hogy tökéletes, pláne, ha focistát akar...
:-P
Most miért viccelitek el? Sztem igenis más "módszer" kell egy focistához,mint pl. egy tüzoltóhoz.Pont azért,mert megközelíthetetlenebb.De nem elérhetetlen!!!!És nemcsak a csinibabákra buknak!!!Ezt a baromság olyan írhatta,aki focit még tv-ben sem látott!!
Játszani kell a tűzzel.:))
Egy focistát?
Akkor ezek szerint munkakörtől függ a hódítás?!
És egy tűzoltót hogyan lehet "megszerezni"?
:D
Amúgy miatta szeretnél öregebbnek kinézni?Idősebb nálad?
nincs szükségem plasztikai műtétre..:D
Öregebbnek kell kinézned!:))
Nem mondod??:)))
Akkor van némi átfedés a férfiak és a focisták között.
Csinálj sok plasztikai műtétet, vegyél fel minél kevesebbet takaró ruhákat és sminkeld ki magad. A focistáknak ez mindig bejön... :-S
Áh,ezt nem is tudtam ,hogy három nem létezik,vannak a nők,a férfiak és a focisták.
:)))
További ajánlott fórumok: