Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogyan érdemes elkészíteni a csicsókát? fórum

Hogyan érdemes elkészíteni a csicsókát? (tudásbázis kérdés)


2017. febr. 2. 13:26
Nyersen és savanyítva.
2017. febr. 2. 13:00
Sütve nagyon finom, illetve krémlevesnek is.
15. 95e4ff82f8 (válaszként erre: 5. - 9c8432d068)
2017. febr. 2. 12:59

Kísérleteztem vele a konyhán, de nem vált be semmilyen formában.

Csak a hagyományos módon: nyersen!

2017. febr. 2. 11:17
Nekem is terem a kertemben, de sajnos, nem tudtam megszeretni.
13. grizus (válaszként erre: 11. - 9c8432d068)
2013. nov. 6. 00:54
Egy kis némi paprikával, darab paradicsommal, hagymával lesütött darált hús is jó bele.
12. Annie1130 (válaszként erre: 8. - D41005143d)
2013. nov. 4. 15:23
Nem kevered véletlen a csicseriborsót a csicsókával? Egyébként én szeretem azt is, és jó lehet az általad javasolt recept, kipróbálom!:)
11. 9c8432d068 (válaszként erre: 9. - Grizus)
2013. nov. 4. 14:57
Köszi,ez is biztosan nagyon finom.
10. 9c8432d068 (válaszként erre: 8. - D41005143d)
2013. nov. 4. 14:57
Sajnos,nem ismerem a fagioli receptet,szívesen elkészíteném,ha tudnám,mi az.
2013. nov. 4. 05:56
Tejfölös-sajtosan lerakni, esetleg kis karfiollal, krumplival, baconnal. Jó étvágyat!
2013. nov. 4. 05:54
ismered a fagioli olasz receptet?ugyanugy elkeszitheted cask ne babbal csinald a receptet hanem chickpeas-sel/csicseriborso ahogy ti otthon hivjatok.
2013. nov. 3. 18:48
Ma simán olajban sütöttem, mint a krumplit. Nagyon finom volt!
2013. nov. 1. 19:44
Én salátát szoktam belőle, úgy, mint a krumplisalátát.
2013. nov. 1. 16:49

Pár ételt már én is készítettem csicsókából,megsütöttem,tócsnit készítettem belőle,de utána majdnem elszálltunk tőle,úgy felfújt.

Egyébként sokaktól hallottam azt,hogy a puffasztó hatása miatt nem fogyasztják a csicsókát,annak ellenére,hogy tudják /és én is tudom/,milyen értékes tápanyagokat tartalmaz.


Azért is indítottam ezt a fórumot,mert reménykedtem,hátha valakinek vannak jó ötletei puffasztás ellen,és ételek tekintetében is.

2013. nov. 1. 16:49
Csicsókakrémlevest szoktam belőle főzni.
2013. nov. 1. 14:12
Mi azt hallottuk első használat előtt, hogy a csicsókát a krumpli helyett kell használni, ezért mi mindent csinálunk belőle, amit krumpliból szoktunk. Én sem vettem még észre sohasem, hogy puffasztana.
2013. nov. 1. 14:01
Hmm, en nemreg probaltam eloszor, zoldsegekkel egyutt paroltam /sutottem meg zacsiban, sult hus melle, szupersagos koret volt. Nem vettem eszre, hgy puffasztana :)
2013. nov. 1. 13:24

Sok csicsóka termet a kertemben,ötleteket keresek a felhasználására.

Ismeri valaki esetleg a savanyított csicsóka receptjét?


Hogy lehet elkészíteni úgy a csicsókát,hogy ne legyen nagyon puffasztó?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook