Hogyan érdemes Bécsbe menni 1 napra? (beszélgetés)
Tévedtem...
A buszról 2 helyen lehet leszállni: a reptéren és Erdberg-nél, ami a 3. kerületben van, az U3 egyik megállójánál.
Bp-ről megy EuroLines busz, 19,90-ért. De hogy pontosan honnan és hová... Passz. Tippem szerint vagy a Südbahnhofhoz (a buszos rész készen van, fogadja a buszokat), vagy a Westbahnhofhoz.
Akkor onnan még mindenképpen kell valami jegy a tömegközlekedésre. Van 24órás napijegy, 5,70-be kerül.
Szia!Mi tavalyelőtt voltunk olcsó 5000Ft-os buszos úton Bécsben az Adventi vásáron.Mi azt választottuk hogy egész napos szabadprogram,mi magunk mentünk Sissy múzeumba,meg szétnéztünk a környéken és a vásárban.De hosszú volt az idő,lehet jó lett volna még egy szervezett program hozzá.De az sem jó,ha túlzsúfolva van programmal,mert akkor alig tudsz nyugodtam nézelődni.
Szerintem jók ezek a buszos utak.
Gyalog sem rossz, csak az nem egynapos. ;)
A szervezett utakban kevés a szabadprogram, tehát a szervezett-kötött részben is érdemes megnézni, mi van benne.
Mikor, milyen alkalomból jönnétek? Az Adventi vásárra a RAthausplatzon?
1. - Olcsóbb (5000 Ft) szervezett buszos úttal?
2. - Drágább (25 euro) vonatos egyénileg szervezett úttal?
Autónk nincs, szóval az kilőve, repülő drága, gyalog hosszú lenne :-D
További ajánlott fórumok:
- Mennyi idős gyerekkel lehet menni előszőr nyaralni? Pl. Balatonra néhány napra? Vagy akár strandra?
- Ha a Horváth tengerpartra szeretnék pár napra menni, milyen hasznos és praktikus tanácsot tudtok adni?
- Szerintetek egyedül ciki belföldön elmenni valahova (pl. Eger, Miskolctapolca, Sopron) 3 vagy 4 napra?
- Barátommal szeretnénk elmenni egy napra valahova, de a szervezés rám maradt..Tudtok tippeket adni?
- Kirándulás esős időben: hova érdemes egy napra menni?
- Érdemes-e május 1.-én Bécsbe menni? Nyitva vannak a boltok?