Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Hogyan döntök jól? fórum

Hogyan döntök jól? (tudásbázis)

1 2
2012. jún. 15. 11:32
Kegyetlen ès fàjdalmas, màr voltam ilyen helyzetben, de èn is az altatàst mondom. Ha szèp kort megèlt, vizsgàlgatàsok ès fàjdalom helyett nem jobb?
2012. jún. 15. 11:32
Gondolkodtam, a kicsi lennék, nem lenne a nyaralás nyaralás anyukám nélkül... Tizenévesen, már igen :)
3. Rozália (válaszként erre: 2. - 587bdae269)
2012. jún. 15. 11:28
Ha már olyan idős a kutyus, nem került még szóba, hogy jobb lenne elaltattatni? Sok szenvedéstől meg lenne kímélve.
2012. jún. 15. 11:25

Lefoglaltunk egy balatoni nyaralást, 3 felnőttre és egy gyerekre. A férjemmel, édesanyámmal, 16 hónapos és 3,5 éves fiaimmal mennénk + egy idős kutyus, a picire ingyenes, hiszen 2 év alatti. 60.000,- Ft előleget már fizettünk, ami lemondás esetén nem jár vissza. Most derült ki, hogy a kutyánknak nagy valószínűséggel nyirokrendszert érintő daganata van. A pontos diagnózis még nem ismert (folyamatban vannak vizsgálatok), így azt sem lehet még látni, milyen mértékű és természetű állapotromlás következik be nála. Az biztos, hogy így nem akarom vinni őt nyaralni (hasmenés már jelentkezett), és itthon sem szívesen hagynám, másra bízva a beteg állatot.

16 hónapos fiam meglehetősen anyás, nem volt még távol tőlem néhány óránál többet.

Elmenjen-e a két nagymamával és az apjával, testvérével a pici is nyaralni, vagy maradjon itthon ő is velem? Ő még nem „várja” a nyaralást, tehát törést nyilván nem okozna neki, másrészt viszont – anya távollétét leszámítva – biztosan sok élmény várna rá is. A kérdés csupán az, hogy anya hiányát le lehet-e számítani… Sokat nem lehet várni a dilemmázással, mert anyósomnak intéznie kell a szabadságát, ha ő megy helyettem.

2012. jún. 15. 11:24
Hogyan döntök jól?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook