Hogyan állhatok szívesen a vasaló mellé? (tudásbázis)
:D
Tudod, én utálok vasalni. Ezért én(is) szépen, gyűrődésmentesen teregetek, azonnal összehajtom, ha leszedem a szárítóról. Felvéve senki nem mondja meg, hogy nincs kivasalva. Kivételt képeznek ez alól a fiam ingei...:( Az én szekrényemben ettől függetlenül szép rend van:)
Meddig tartott mire megtanultál, én képtelen vagyok forgatni rajta a ruhát ülve. És nagyon megszoktam már a vasalófát! Az inget szoknyát nem is tudom asztalon hogy vasalnám már ki.
Eszméletlen , jó volna néha egy jótündér, nem tud valaki :) :) :)
( Anyóst nehogy ajánljatok!!!! :) :) :) )
Jaj, most olvastam vissza mit írtam ,de lökött vagyok!
Hát az volt meglepő, hogy "vasaló anyós"!!!
Igy érted már azt a válaszomat! Nem írtam le, csak bennem fogalmazódott meg, és ezért nem voltam érthető! Remélem így már értelmesebb amit írni akartam! :)
Ja , csak azt! Az is valami:) Persze attól függ mennyit kell tűrnöd cserébe!
Nekem nem volt semmi meglepő? Ezt nem értem!
Nem igazán hiszem ,hogy annyira feldobna hogy egyre szivesebben fogdossam, igaz vakságot nem fogadtam ! :) De pont a vasalófán? :)
Jut eszembe, ha nézegetni akarja valaki is egy pasi képét, hogy teszi rá a vasalni való ruhát? :) :)Az aztán végképp nem fog vasalni!:):)
Na ez az???????? Ettől tudok igazán frászt kapni!!!!!!!
Az egyik barátnőm, ezért nem vasal, csak száradás után rögtön hajtogat, és mielőtt megy valahová, vagy munkába indulás előtt való este....tehát szükség alkalmakor vasalja a ruhát!
Hát nem is tudom, mindig az van bennem , hogy ha benézek a szekrénybe, bántaná a szemem, de lehet,hogy meglehet szokni. Nem tudom???????
Én már emiatt egy jó gardróbon gondolkozom, ahol nem gyűrődne újra össze, meg a vasalófa mindig felállítva lehetne, na de ez sem olyan könnyű ! Ki kellene alakítani, és sajna nem igazán van már hely neki!
Kedves vasalótársaim!:)
Én azt gondolom,hogy szépen vasalok.Szépen ezek a kivasalt holmik bekerülnek a szekrénybe.De miért van az,hogyha veszem elő őket,hogy felvegyük akkor úgy látom,hogy nem árt még egyszer átfutni rajta a vasalóval???Vagy csak én látom ezt így?
Hagyom, hogyne hagynám.
Rendes csaj az öreglány, csak nem kapja el a görcs...
Mi volt a meglepő? Hogy vasal? persze hogy kivasalja a fiacskája ruháit.:)
Szinte gondoltam, hogy nem minden arany ami fénylik, meg meglepő is volt egy kicsit.
De hagyd rá, lényeg had vsaljon csak!!!! :) :)
Anyámnak TILOS nálunk vasalni.
Képtelen megjegyezni mit hogyan kell, hogy a matricás minták ne a vasalóra égve végezzék.
Törülközőnél többet nem bíznék rá!
(Azt meg nem vasaljuk.)
Küldd át hozzám lszí az anyósodat!:)))
Köszi! Ellenne itt néhány óráig.
Valószínű ez a megoldás !!!! Sajana ,eddig is ez volt, marad a kedvtelen, de muszáj vasalás! :(
Azért az ülva vasalás javaslattal, még próbálkozgatok, hátha ... hátha...
További ajánlott fórumok:
- Ha tudok szívesen segítek, aki fogyni szeretne, lehet másnak is bejön ami nekem.
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Aki szívesen emlékszik vissza a hetvenes -nyolcvanas évekre, mi volt jobb, és mi rosszabb, mint manapság?
- Lakberendező vagyok. Szívesen válaszolok bármilyen, a témával kapcsolatos kérdésre
- Mivel lehetne egy kis pénzt keresni tanulás mellett?Sürgős lenne, bármilyen ötletet szivesen fogadok.