Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Hogy nyerjem vissza a saját magammal szemben való bizalmam? fórum

Hogy nyerjem vissza a saját magammal szemben való bizalmam? (beszélgetés)

1 2
2012. jan. 28. 15:26

szia..

néha, sőt elég sokszor bennem is vannak ilyen érzések...

és sejtem mit érzel, szörnyű ez....

8. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Baybi)
2012. jan. 28. 15:25

Beleolvastam a naplódba. Szerintem sürgösen fordulj szakértöhőz Ö tud segiteni, mi itt nem. Elég súlyos állapotban vagy és 22 évesen messze nem igy kéne látnod a dolgokat és nem igy kéne vélekedned az életedröl.

Nincs családod? Vagy csak Te érzed ugy hogy nem hiányoznál senkinek és hogy senki sem szeret?

7. baybi (válaszként erre: 6. - Cicaanya)
2012. jan. 28. 15:23
Én magam is belátom,hogy nem jó,de igazából nem tudok ellene mit tenni és mindig ott van,hogy mi van akkor,ha?? :(
6. cicaanya (válaszként erre: 1. - Baybi)
2012. jan. 28. 15:19

szia/sziasztok..ne haragudj meg ,de tényleg,jóóó?

te neked erre van időd? tégy jót azt már is tudod miben vagy jó ,pihenj,tévézz,vagy csinálj valamit lepj meg valakit,étel vagy valamivel.....vagy akár magad add ajándékba......... "ÉLET SZ@R,DE JÓ A GRAFIKÁJA!".....hát......színesíts!!!!!!!!

ilyen idiótaságokra gondolj.........ok? sziasztok

.......tessék irigyellek mert neked erre van időd ;) tessék mán egy jó dolog van ki irigyel!

5. baybi (válaszként erre: 4. - A14deb9047)
2012. jan. 28. 15:17
Igen!Igazából érzem,hogy nem jó az,hogy mindig csak a rosszra tudok gondolni,csak sajnos ez kialakult bennem a rossz tapasztalatok miatt! :(
2012. jan. 28. 15:15
A magabiztosságra, az önbizalom növelésére gondolsz?
2012. jan. 28. 15:15
Mi az, amiben jo vagy?
2012. jan. 28. 15:14
Ez most komoly?
2012. jan. 28. 15:13
sziasztok!Sajnos nem tudok saját magamban semmi szépet,jót látni és ezálltal kialakult bennem olyan fajta féltékenység amimár lehet,hogy betegség!?nem tudok másra gondolni,ha nincs mellettem a párom csak rosszra(pl:mással van és épp megcsal,csak játszik az érzéseimmel..stb)Van valaki még hasonló helyzetben?Esetleg tudnátok tippet adni mivel csökkenthető vagy szüntethető meg ez az érzés?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook