Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hogy ismerkednek manapság? fórum

Hogy ismerkednek manapság? (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5
5. Halacskaaa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 24. 23:50

Aki normális és hozzádvaló, az ugyanúgy fog ismerkedni, mint te. Hozzám van, hogy még úgy is odajönnek séta közben, hogy a babakocsit tolom és mellesleg férjnél vagyok. Nulla smink, nem csiniben, csak kényelmesen.


Szerintem amúgy rossz a kérdés. Azt kérdezted, hogyan ismerkednek manapság, közben meg arról panaszkodsz hogy milyen elvárásaik vannak az embereknek, és nem arról, hogy nincs hol és hogyan ismerkedni.

Feltételezem, arra vagy kíváncsi, hol találnál normális embert.

Elcsépelt válasz, de legyél gyakran olyan helyen, ami kapcsolódik az érdeklődési körödhöz. Vagy, ahogy a férjem anno a haverjaival csinálta, menj el egy tánctanfolyamra. Ott mindig férfihiány van. A táncból adódóan a kontaktus alapból megvan. Én is jártam táncórára. A társaság felének nem volt ritmusérzéke, de senki nem nevetett ki senkit, max mindenki magán nevetett, ha elszúrt valamit.

4. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 24. 23:40
Ha a történelmet visszapörgeted, tudsz olyan korszakot, amikor nem volt fontos a vagyon a legtöbb embernél? Legalább talán most nincsenek kényszerházasságok, hogy a vagyon egyben maradjon.
3. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 24. 23:37

Tudod minden korban vannak többen, akik azt mondják, ezek a mai fiatalok!!!!

Bezzeg, amikor én fiatal voltam......

Szerintem a régi fiatalságod szépíti meg a múltat.

Majd a mostani fiatalok is anyák-apák lesznek és muszáj lesz komolyodni nekik...és az élet majd fordul és egyszer majd ők is azt mondják: Bezzeg ezek a mai fiatalok

2. vigyefene (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 24. 23:30
Nem tudom hogy mások hogy, de pl. én úgy hogy kiülök a parkba, és vannak akik oda jönnek hozzám. Szó szót követ, azt a részt nevezzük ismerkedésnek.
nov. 24. 22:52

10 éve msn és sms volt meg mozi meg séta stb.

Most azt látni hogy a lányok legtöbbje kiteszi a fenekét, felméri az anyagi helyzetet. Ugy viselkednek mintha hercegnők lennének, közben pedig szánalmas nők. És nem kell 20 fölöttiekre gondolni. Anya, apa sehol. Vagy folyton melóznak, hamég van ahol és azert nem foglalkoznak a gyerekkel. Ha meg otthon van munka nélkül akkor meg azért nem. A fiúk detto... csak a flancolás és a minnél hamarabb az ágyba a cél. 30 éves korukra mind kiégnek és nem kell egyik sem senkinek.

Valaki el mondaná mikor lettel ekkorák az elvárások? Undorító lett a világ. Nem gondoltam volna hogy az akkori 2000-es éveket visszasírom majd....

1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook