Hogy ismerkednek manapság? (beszélgetés)
Hááát... Igen. Betaláltál. 🙁 Legtöbbünk az Instán pucsít szabadidejében.
Ugy tűnik soknál érzékeny témát érintettem:D
Szerintem mindenki foglalkozzon a saját életével, ha van olyanja. 😄
Mindig voltak visszahúzódó fiatalok, nekik mindig nehezebb.
Akkor lehet én vagyok túl konzervatív.
Ha nálad itt kezdődik az életrevaló fogalma akkor az értékrended elég fos
Nőknek pedig edzés, mert még mindig több férfi sportol, mint nő.
Bezzeg a mi időnkben minden máshogy volt...
Ja, nem!
És én a te korosztályod vagyok, F.I.
Irtam h tisztelet a kivételnek. Ugy tünik sokat az nem vették észre.
Irtam h tisztelet a kivételnek. Biztos átsiklottál rajta:)
Ugyan, te is tudod mi megy a fiatalok körében. Talán szerinted ez okés. Lehet mert te is egy vagy közülük? nem tudom hisz nem ismerlek. Csak fura hogy ettől hangos a média hogy borzalom ami megy a világ hálón és most kb ugy tesz itt egy-néhány mintha oke lenne. :D
Van mindkettő:) hosszu évek óta külföldön dolgozunk, szeretjük egymást.Csupán egy észrevétel volt ennyi. talán velem van a gond? vagy veled aki szerint az a normális ami a mai világban megy? ugy tünik sokakat érzékenyen érintett:D főleg téged:)
Ő ítélkezik könnyen?
Rólad akkor mit mondjunk?
szerintem nagyon rosszul tudod. 30 éves nő vagyok aki boldog házasságban él. Csupán amit látok a közösségi médiában az tört ki belőlem. Nagyon könnyen itélkezel ugy mintha egyébként nem igy mukodne a világ. Amit kiirtam csak egy észrevétel volt. De ugy tünik te is a leirtak kategoriájába tartozol ha szerinted ez igy van rendben. Hiszen a válaszodból ez jön le. Szerintem nem normális amit a közösségi hálok csináltak a fiatalokból. És szerintem az is szomorú hogy ha ezt valaki nem látja.
Segged nincs, vagy pénzed? 🤔
egyébként 30 éves vagyok és van férjem, csak elborzaszt az a világ amivé lett. De ugy tünik néhány embernek ez igy teljesen okés.
miért baj az ha szeretek kérdezni? elvégre arra való a kérdések feltevése hogy válaszokat kapjunk.
Csak remélni tudom hogy poén volt.xd
Amint látod, még azt sem tudjuk, hogy férfi, vagy nő vagy-e.
Mindig jót nevetek a "bezzeg a mai fiatalok" mentalitáson. Én is a 2000-es években voltam igazán fiatal, de én még nem felejtettem el, hogy mennyi ostobaságot megcsináltunk mi is. A mai fiatalok semmivel sem rosszabbak, csak mások. Aki mást mond, az nem ismer jobban egyet sem, megkeseredett és savanyú a szőlő.
Az ismerkedés módja semmit sem változott, csak hozzáadódott egy online tér. Ennyi történt.
Hát szerintem ez még általánosításnak kis túlzó...
Szerintem ő egy megkeseredett pasi, akinek nem jön össze semmi, és ezért mást hibáztat :D...
Te mikor lettél ilyen megkeseredett?
Ez egy jo nagy altalanositas, az rn ismerettsrgi körömben elvrtve fordul elo ilyen, 10-15bol 1, ami szerintem nem rossz arány.
Mi alapján általánosítasz?
Csaj vagy? Tedd ki te is a feneked! Pasi vagy? Keress pénzt! Bizonyítsd valamivel, hogy életrevaló vagy.
bocs, nem likas, hanem lukas
Amúgy az sem mindegy, hogy a korosztályodból és a hozzád intellektusban, külsőben passzoló körből válogatsz-e,illetve,hogy magadban is látod-e a hibákat. Lehet, hogy a sok pénz és a jó külső a fontos manapság, sokszor túlságosan is, de egy alapvető igényesség elvárható mindenkitől. Láttam egy pár fickót, akik a nőket ócsárolták, hogy milyen elvárásaik vannak külső és anyagiak tekintetében, miközben ők maguk likas zokniban, zsíros hajjal mászkáltak és 38-40 évesen évek óta munka nélkül voltak, mert a szakmájukban nem tudtak elhelyezkedni, más munka meg derogált nekik. Persze ezt fordítva is igaz.
Nem tudom, miről beszélsz. Nem ismerek ilyen embereket.
További ajánlott fórumok: