Hogy fogadjam el, hogy a férjem nem szeret? (beszélgetés)
Persze.
Akkor jobban.
Elvégeztem.
Csak szenvedtem
ugyan már
csúsztatsz (már többszüör is feltűnt)
Jaj, expasi szoba se jöhet. Férjemet akarom.
Persze jó kérdés, h akkor mi a francot akarok - valami olyasmi, h egy jó viszonyt akartam expasival fentartani.
Életed nagy szerelme volt,szívesen gondolsz rá most is. Nincs ezzel semmi gond.
Még talán egy találkozásban se lenne semmi....ha érzelmileg 100%-osan lezártad volna ezt a kapcsolatot magadban. De szerintem nem zártad még le.
De ez a kisebbik gond.
A nagyobbik szerintem az, hogy a férjedet valami pótléknak szántad a választásod pillanatában, és már akkor tudhattad, hogy nem lesz minden oké.
Ez így már egészen másként hangzik mint eddig, össze vagy zavarodva.
Még egyszer leírom, de most a másik pasidra vonatkozóan, ugyanazt a mondatot amit a férjedre: AZ EMBER NEM VÁLTOZIK MEG SENKIÉRT SEM! Cseberből vederbe akarsz menni? (Én nem ítélkezek, minek tenném?!)
Pont a 100-as hozzászólásban írtam ezt?? :-)
Érdekel, mit mondtok erre. Felkészültem, h csak lecseszést kapok, talán várom is.
Fontos az a másik fiú nagyon. De én már 15-20 éve elek így, megszoktam, és semmi köze a férjemhez, hisz jóval később ismertem meg a férjem. Szeretnek egy lelki békét, mert tudok élni ezzel a hianyerzettel, tudok élni, csak rohadtul ne bántson. Egyikőjük se.
Nem tervezed, hogy visszamész dolgozni?
Az valószínűleg sokat lendítene a lelkiállapotodon.
Szóval. Ilyen színvonalon nem tudnék élni. Jól élünk . Gyarapodunk együttes erővel. Azóta gyarapodunk, mióta együtt vagyunk. És ez így jó.
Régesrég amolyan jég hatan is megél típus voltam. Külföldön simán boldogan boldogultam. Stb..
Jelenleg árnyéka vagyok önmagamnak.
Nagyon is jót írsz.
Igen, ki kell alakítanom. Mit? Hat .....valamit. Majd rájövök, h mit és hogyan.
Megőrjít közben a gyerekem, miközben itt írogatok nektek - anyu van velük kivételesen - hallom ahogy káromkodik. Írtam erről ugye korábban? Hát azóta is..
További ajánlott fórumok:
- A férjem felcsinálta a szeretőjét, amit nem tudok feldolgozni. Hogyan békéljek meg ezzel?
- Rossz vagyok, ha nem szeretem,hogy a férjem előző házasságából nálunk vannak a gyerekei?
- Egy kapcsolat lényege az, hogy jobban szeretem a párom, férjem, vőlegényem saját magamnál?
- Menjek vagy maradjak? Szeretem a férjem,de felmerült a kérdés, hogy tényleg erre kell-e feltennem az életem.
- Hogyan fogadjam el a férjem gyerekét?
- A férjem nem változik, hogyan fogadjam el?