Hipofízis adenóma-tapasztalatok, gyógyulások (beszélgetés)
Sziasztok! most írok ide először, nem tudom, hogy van-e adenómám, még nem nézettem.
az értékeim a következők:
a tavaszi eredményem pontos értékére nem emlékszem, de az alacsony volt, teljesen rendben volt. A következő 3 érték viszont zavar.
4,79 és 23,3 ng/ml között normális, nekem: 22,61
102 és 496 között normális, nekem: 467
70,8 és 566,5 között normális, nekem: 779,3
Az endokrinológus szerint nem kell MR, mert 4 értékből 3 jó. De végülis az a 2 se tökéletes, felső határtérték. Szerintetek ezek rossz eredmények?
Persze majd elmegyek MR-re, hogy megnyugodjak, de sajnos csak jövőre van időpontom...
Elkezdtem szedni a Letroxot, bromocriptint megemeltük 2x1 re és azt mondta az orvos szedjek jódot.
Azt olvasom mindenhol autoimmun alulműködésnél tilos, akkor most mi van?
sziasztok! páromnál jó pár év rossz időszak áll. pánikrohamok, szorongás, mindenféle testi tünetek. eddig csak pszichiáter kezelte emiatt. most gyermeket szeretnénk, és elég rosszak lettek a hormon eredményei (tesztoszteron alacsony, prolaktin magas) állandó fejfájásra, szédülésre panaszkodik. spermaképe elég rossz.
kérdésem az lenne, hogy nálatok hogy derült ki hogy hipofizisetek van?
elképzelhető hogy neki is ez okozza a panaszait?
most fog menni mri-re hogy megézesse, mert elég erős lett a gyanúnk, miután az egész hormonrendszere rendezetlen.
milyen kezelési lehetőségek vannak, ha mégis az van neki?
szia!
Veletek miujság?
Szia!
Hogy vagytok?
Sziasztok!
Szed valaki itt Ino folic-ot? vagy premenst? ciklusrendezésre?
Szia,
ezek szerint Neked a gyógyszer hatására nem lett kisebb? Én is javaslom, hogy menj el kimondott endokrinológus-nőgyógyászhoz és ne hagyd abba majd a gyógyszert legalább a 12. hét betöltéséig!! Írj majd, hogy mit mondott a doki, akihez mész!
Szia!
Nekem meg volt az MRI, ez változatlan- 5 mm-es adenoma.
Az endokrinológus nem mondd semmit, csak ha teherbe esek hagyjam abba a gyógyszrt.
A nőgyógyász javasol a meddőségi központban egy orvost aki endokrinológus nőgyógyász-oda kell időpontot kérnem. Röviden ennyi, tehát semmi különös dolgot nem mondtak.
Örülök hogy jól vagytok!Az apróságok meg rendeződnek,megoldódnak,nyugi.
További Boldog Kismamaságot!
Köszi a kérdést!
Ma vagyok 24+3 hetes. Jelenleg terhességi cukorbetegséggel küzdök, ami inzulin szint határán van. Pont ma voltam ezügyben konzultálni, de hétfőn újra kell mennem megbeszélni a továbbiakat.
Egyébként jól vagyunk, csak már olyan bosszantó, hogy mindig felmerül valami új, megoldandó dolog. Most épp torok, fej fájással küzdök és a cukorbetegség miatt kb semmit nem használhatok rá. :( Szóval remélem magamtól meggyógyulok.
Veled mi újság?!
Kismama miujság?
Jól vagytok?
További ajánlott fórumok:
- Náthából "gyors" gyógyulást, de hogyan?
- Csomót a mellben műteni kell? Más módon hogyan gyógyítható, teljes gyógyulás van-e?
- Vízhólyag gyógyulását milyen házi praktikákkal lehet gyorsítani?
- Ha egy kisgyereknek gond van a lábával, és forditva kell húzni a cipőt, mennyire biztos a gyógyulás?
- Paleomedicina gyógyulás?
- Ki mit ad a gyerekének, hogy megelőzze a betegségeket, vagy gyorsítsa a gyógyulást. Multivitaminok, homeopátiás szerek, stb? 2 évesnek